Dita Von Tiz

Kraljica burleske otvorila vrata svog doma: Vrišteće boje, preparirane životinje, ogledalo u spavaćoj sobi! (VIDEO)

Dita Von Tiz je za renomirani magazin otvorila vrata svog jedinstvenog doma koji se nalazi u luksuznom delu Los Andelesa.

Enterijer
Autor:
Kraljica burleske otvorila vrata svog doma: Vrišteće boje, preparirane životinje, ogledalo u spavaćoj sobi! (VIDEO)
Dita Von Tiz, Foto: Printscreen Youtube / Architecturaldigest

Kraljica burleske pokazala je luksuzne komade nameštaja, uglavnom antikvitite koje pasionirano skuplja već godinama, preparirane životinje, luskuzne materijale i dezene koje kupuje isključivo u Parizu.

Garderober ove zanosne crnke je mnoge ostavio bez teksta. Redovi i redovi dizajnerskih cipela izrađenih samo za nju, neverovatna kolekcija šešira i to sve naravno u stilu dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka koje Dita obožava.

Za kuću u kojoj živi poslednjih pet godina kaže da se oseća kao da datira baš iz njenih omiljenih epoha.

Jedina prostorija koja se potpuno razlikuje od ostatka kuće je spavaća soba. Soba je cela u jednoj boji i to srebrnoj, što sama kaže nije njoj svojstveno s obzirom da voli da se igra sa dezenima i bojama ali smatra da prostorija u kojoj se spava treba da bude nešto mirnijih tonova.

Luksuzni nameštaj, možda ne po svačijem ukusu, detalji koji bodu u oko samo su neke odlike ove zaista neobične kuće u Los Anđelesu.

Dita je takođe pokazala i svoje drvorište koje u ovom momentu još uvek nije bilo sređeno za letnje dane ali i kućicu pored bazena koju je pretvorila u bar...Možemo samo da zamislimo kakve se tu žurke prave kada kraljica burleske organizuje.

Prava mala inspiracija za uređenje doma: Zavirili smo u kuću Riz Viterspun! (FOTO)

Kako vam se dopada kuca Dite Von Tiz?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs