pogledajte

Žizel Bundšen otvorila vrata svog doma: Poznata manekenka otkrila životne lekcije! (VIDEO)

Draga, brza i sto na sat - tako sebe opisuje brazilski supermodel Žizel Bundšen u rubrici "73 Questions".

Moda
Autor:
Žizel Bundšen otvorila vrata svog doma: Poznata manekenka otkrila životne lekcije! (VIDEO)
Žizel Budnšen, Foto: Printscreen Youtube / Vogue

Za magazin Vog otvorila je vrata svog doma i pred kamerama dala uvid u porodični život koji deli sa suprugom Tomom Brejdijem i decom Bendžaminom i Vivijan (koja je simpatično uletela u video supermodela).

Otkrila je kako je veliki fan antičke istorije i muzike Bruna Marsa i kako, bez obzira na to što joj je Boston već čitavu deceniju dom, ne zna čak ni da odglumi bostonski naglasak.

Krasila je između hiljadu i dve hiljade naslovnih stranica magazina u čitavoj svojoj karijeri, a osim po neverovatnoj lepoti poznata je i po zdravom životu - njene savete prate žene širom sveta. Zato ne čudi što će u oktobru predstaviti knjigu "Lessons: My Path To a Meaningful Life".

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Bez obzira na to što je hodala na više od 500 revija i odrađivala snimanja na svakojakim lokacijama kao što je Island, kao najsjajniji trenutak svoje karijere ističe to što je bila deo svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Riju.

Zašto ispred model stoji super kada je reč o ovoj predivnoj Brazilki biće vam jasno iz videa, jer osim što je neposredna, vesela i iskrena, izgleda perfektno i bez kapi šminke, u širokoj majici i farmericama. Koji joj je najveći porok, šta obavezno morate da rpbate u Brazilu, koji joj je omiljeni modni trend svih vremena i šta bi bila da nije model saznajte u videu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs