Njegove reči postale hit na internetu

Vratio se kući i zatekao prizor koji nije očekivao: Kako sam mogao da budem toliko prokleto glup? (FOTO)

Često je smatrao da njegova supruga preteruje sa emotivnim reakcijama, dok jednog dana nije video ovaj prizor

Porodica
09:25h Autor:
Foto: Printscreen Facebook / FearOfGodLoverOfChrist

Šon je često smatrao da je njegova supruga vrlo osećajna i slaba osoba.

Sada, sa zakašnjenjem shvata da je mnogo snažnija nego što je to mislio. Zato je odlučio da joj se javno izvini.

 

Suprug otišao na poslovni put: Kada se vratio kući, sačekalo ga neprijatno iznenađenje!

"Toliko puta sam je nazvao slabom zbog njenih intenzivnih emotivnih reakcija prema raznim stvarima. Govorio sam joj da odraste, postane žena. Često sam bio nepravedan prema njoj, jer nisam video da ona već ima u sebi tu snagu koju sam tražio. Zamenio sam njenu ljubav za slabost, za nedostatak snage", napisao je.

A onda je opisao i da je Ešli rodila decu prirodnim putem, iako su obe bebe imale 3.600 grama. Radila je do porođaja, oba puta.

"Gledam je kako se svakodnevno vraća kući trogodišnjaku nakon 12 sati smene, a dobre je volje. Kako sam mogao da budem toliko prokleto glup da vidim samo njene slabosti?" zapitao se, a ključni momenat kad je uvideo da je pogrešio bio je trenutak kada je video Ešli preumornu kako spava sa decom.

 

Sumnjate da će vaš muškarac biti dobar otac? Ovi znakovi ga 100% odaju!

"Kad sam danas ušao u dnevnu sobu i video to, shvatio sam kakva sam bio budala… Ne vidimo ono šta nam je pred nosom jer smo postali okupirani nekim fantazijama. Zahvalan sam Bogu na svojoj ženi, za uspone i padove, za svakodnevne lekcije i za snagu koju je imala."

Njegov post ima više od 130.000 reakcija, podeljen je 70.000 puta. Mnogi su pohvalili Šona zbog iskrenosti - uključujući i njegovu suprugu.

"Mi smo odličan tim. Naravno, razlikujemo se na mnogo načina pa je teško ponekad podneti ili se otvoriti prema onome što drugi pokušava da podeli. Cenim tvoje priznanje i vreme koje si uložio da kažeš to o nama, pa ti se i zahvaljujem", odgovorila je Ešli.

 

Umorni otac ispričao: Dva dana sam sasvim sam čuvao decu, kad poludeo nisam!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...