Prave vođe

One su najuspešnije: Žene u ovom horoskopskom znaku su neustrašive vođe ali iskrene i dobre!

Jedna od vrlina ovog znaka je njihova strastvenost, pa ih drugi ili vole ili mrze

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Pripadnice ovog znaka krasi lepa koža, duboko usađene i istaknute oči i jagodice. Njihov je moto "pokreni se" i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom. Često su "predvodnice krda", zauzimaju se za prava drugih i harizmatične su. Verovatno ste pretpostavili na osnovu karakteristika da je reč o ženi u znaku Ovna.

 

Jedna od vrlina ovog znaka je njihova strastvenost, pa ih drugi ili vole ili mrze.

 

Mana im je što nisu taktične pa je bolje da im se sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca.

 

Mesečni horoskop za jun 2018: Strelca čekaju sjajne promene, Raka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka - svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova. Uvek se raduje novim izazovima, pa je tipična Ovnica ranoranilac.

 

Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja. Večiti je i nepokolebljivi optimisa, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost.

 

Zna da bude vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...