Dobio šta je zaslužio

Suprug otišao na poslovni put: Kada se vratio kući, sačekalo ga neprijatno iznenađenje!

Osveta se najbolje servira hlada
Porodica
22:00h Autor:
Suprug otišao na poslovni put: Kada se vratio kući, sačekalo ga neprijatno iznenađenje!
Foto: Shutterstok

Građevinski preduzetnik Kreg Arnolds iz Nanitona u Engleskoj iznenadio se kada se vratio iz Njujorka sa poslovnog puta. U svojoj kući, s novim bravama na vratima, zatekao je šestoricu nepoznatih studenata.

Naime, njegova supruga Lora prodala je njihovu kuću, spakovala stvari i napustila ga. Na taj način osvetila mu se za njegovu prevaru za koju je saznala čim je otišao na poslovni put. Kod kuće je zaboravio mobilni telefon na koji su počele da mu stižu "vruće" poruke ljubavnice koja ga je čekala u Americi.

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

Šokirana tim saznanjem, Lora nije dugo razmišljala. Smislila je osvetu koju joj je olakšala i činjenica da su hipoteku nad zajedničkom kućom, nakon što su ona i suprug zapali u finansijske nevolje, preuzeli njeni roditelji. U roku od dve nedelje dok je on bio na putu uspela je da proda kuću i da mu priredi neprijatno iznenađenje.

Kada se vratio sa puta, Kreg je shvatio da nešto nije u redu čim je kasno uveče pred garažom zatekao parkiran nepoznati automobil, dok je iz kuće treštala muzika.

Privatni detektiv iz Splita otkrio: Žene imaju senzore da ih muževi varaju!

"Znam da nikada nije bila budna tako kasno. Nisam imao pojma šta se zapravo dešava", ispričao je kasnije neverni muž novinarima lokalnog lista.

Izbezumljeno je počeo da udara po ulaznim vratima koja mu je otvorio mladić "nalik na hipika", kako ga je potom opisao. U dnevnoj sobi bili su nepoznati mladići, ali nije bilo njegovih stvari. Supruga je odselivši se temeljno "počistila" kuću. Prodala je čak i njegov najdraži alat.

Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs