Da li ste iznenađeni?

Privatni detektiv iz Splita otkrio: Žene imaju senzore da ih muževi varaju!

Kada žene krenu da pričaju kako su primetile da nešto nije u redu, što su bili okidači, to je neverovatno. One koriste sva čula, dok muškarcu možeš da crtaš, objašnjavaš, on ništa ne vidi, otkrio je ovaj detektiv
Ljubav i zavođenje
14:30h Autor:
Privatni detektiv iz Splita otkrio: Žene imaju senzore da ih muževi varaju!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kada vam neko spomene privatnog detektiva, sigurno vam je u glavi neka slika iz filma ili serije, upravo ona kada detektiv dobije u zadatak da otkrije prevaru nečijeg bračnog partnera. Da, gledate previše filmova... posao detektiva mnogo je više od praćenja preljubnika. Privatni detektiv Miroslav Klarica iz Splita otkrio je s čim se sve susreće pri obavljanju svog posla, da li je kriza uticala na njegov posao...

"Imam stalno posla, kriza zaista nije uticala na to, bilo da se radi o pravnim ili fizičkim osobama. Pravne osobe često traže kontrolu svojih zaposlenih, bilo da se radi o lažnim adresama ili lažnim bolovanjima. Radnici varaju poslodavce na način da naplaćuju putne troškove, prijave se na neku drugu adresu čime čine krivično delo prevare, a drugo je lažno bolovanje. To se naročito događa tokom sezone berbe grožđa, pripreme drva, zimnice, tako tih stvari", ispričao je Klarica.

Zašto sam sam: Student iz Sarajeva otvoreno isprozivao današnje devojke!

Međutim, ipak su najzanimljiviji lični odnosi.

"Što se tiče privatnih osoba, uglavnom su u pitanju lični odnosi, bilo da se radi o bračnim partnerima, ljubavnim ili poslovnim. Žele da provere da li su te osobe u nekakvim drugim vezama, bilo poslovnim, bilo ljubavnim. Češće me angažuju pravne osobe nego fizička lica, a verovatno je tome uzrok kriza. Ne može svako sebi da priušti naše usluge s obzirom na cenu, iako je cena ista 11 godina. Cena sata rada detektiva iznosi 200 kuna (oko 26 evra), upotreba vozila po kilometru je četiri kune (50 centi). Mi naše klijente upozorimo da se nama ne taksira, mi želimo klijentu da uštedimo i vreme i novac", kaže detektiv i dodaje kako otkriva prevaru:

Muža prevarila sa deverom, sada je trudna: Ne znam čije je dete!

"Sve što interesuje naše klijente se dogodi u sat ili dva vremena. Klijent treba da prepozna kada bi to moglo da bude. Uvek se nađe malo vremena za te aktivnosti. Žene su čudo prirode. One imaju senzore, znaju da se nešto događa. U 95 odsto slučajeva kada je žena došla jer sumnja da je suprug vara - to se i potvrdilo. Muškarci su drugačiji, oni dođu ovde već kad pola Splita zna. Ko god dođe kod mene, dođe da spase brak. Retki su došli da bi im to poslužilo za razvod braka, to je čisto da stvari slože u glavi, da se uvere i da dokažu svojoj okolini, bliskim osobama, da je ono što sumnjaju istina. Često im ljudi ne veruju, misle da umišljaju", rekao je Miroslav.

"Jedan od prvih znakova da nešto nije u redu je kad osoba počne sa sobom da nosi mobilni telefon svugde, da ga skriva od ukućana. To je prvi znak da nešto nije u redu i da ima nešto da sakrije. Kada žene krenu da pričaju kako su primetile da nešto nije u redu, što su bili okidači, to je neverovatno. One koriste sva čula, dok muškarcu možeš da crtaš, objašnjavaš, on ništa ne vidi. Često dođu sa sumnjama, ili ih otklonimo ili dokažemo", tvrdi ovaj privatni detektiv.

Sumnjao da ga žena vara, pa unajmio detektiva: Otkriće ih frapiralo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs