Šokantno otkriće

Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!

S posla sam dolazila kući svakoga dana u isto vreme, ali sam toga dana rešila da napravim izuzetak. On je bio oduševljen kada me je video, priča nesrećna žena
Ljubav
02:08h Autor:
Verovala je mužu: A onda je jednom došla kući ranije sa posla!
Foto: Shutterstock

Htela sam da obavestim muža da dolazim kući, ali sam odustala od toga. Želela sam da mu priredim iznenađenje, baš kao što je on meni priređivao skoro svaki dan.

Mislila sam da ne može da živi bez mene. Moj muž i ja smo srodne duše. To su one ljubavi koje se dogode jednom u životu. On je jedina osoba u koju sam imala apsolutno poverenje.

S posla sam dolazila kući svakoga dana u isto vreme, ali sam toga dana rešila da napravim izuzetak. On je bio oduševljen kada me je video. Pitao me je da li sam za kafu i dok je stavljao džezvu na šporet, ja sam skoknula na sprat po ćebe.

Zaposlila kućnu pomoćnicu: Nije očekivala šta će da uradi njenom mužu!

Otvorila sam vrata ormana iz koga je iskočila žena u beloj košulji i štiklama. Nikada nisam tako glasno vrisnula. Prepoznala sam njegovu koleginicu sa posla.

Ćutao je posramljen, nije znao šta da mi kaže a onda se u celu priču umešala njegova ljubavnica koja je od nega zahtevala da prizna sve. U vezi su već dve godine, vole se i on je mesecima tražio način da mi saopšti to.

Mrzela sam prevare, a onda sam našla ljubavnika: Žena otkrila svoju intimnu priču!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs