Istinita priča

Zaposlila kućnu pomoćnicu: Nije očekivala šta će da uradi njenom mužu!

Njen muž je govorio da mu se uopšte ne sviđa njihova kućna pomoćnica i izbegavao je kontakt sa njom
Ljubav i zavođenje
15:10h Autor:
Zaposlila kućnu pomoćnicu: Nije očekivala šta će da uradi njenom mužu!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Muškarci u Saudijskoj Arabiji sve se češće zaljubljuju u njihove kućne pomoćnice i žene ih. Neke supruge osete to, dok druge ni ne pomišalju da tako nešto može da se dogodi!

Prema pisanju lokalnih medija, već je zabeleženo nekoliko slučajeva u kojima su saudijski muškarci oženili svoje kućne pomoćnice, uglavnom iz Azije, kao svoje druge žene, budući da zakoni u Saudijskoj Arabiji dopuštaju da muškarac pod određenim uslovima ima više od jedne žene.

Preotela ga od žene i otkrila kako je uspela: Bila sam ljubavnica, sada sam mu supruga!

"Areej se još seća dana kada je njena kućna pomoćnica po imenu Rita došla kod njih prvi put. Areej je bila vrlo ljubazna prema njoj, tretirala ju je sa poštovanjem i nije je opterećivala sa poslovima koje ona ne bi mogla da obavi", javlja Saudi Gazette.

"Ni u jednom trenutku Areej nije pomislila da bi Rita mogla da preotme njenog supruga. Na kraju, njenom mužu se nije sviđala kućna pomoćnica, to je rekao svojoj ženi, i izbegavao je kontakt s njom. Međutim, u jednom trenutku Areej je primetila nešto neočekivano u odnosu svog supruga prema kućnoj pomoćnici i bila je sigurna da se između njih nešto dešava", pišu novine i dodaju da je Areej postala sumnjičava i odlučila da vrati kućnu pomoćnicu u njenu zemlju.

Mrzela sam prevare, a onda sam našla ljubavnika: Žena otkrila svoju intimnu priču!

Međutim, pet meseci kasnije, Rita se vratila u Saudijsku Arabiju, ali sada ne kao kućna pomoćnica, nego kao zvanična druga žena Areejinog supruga!

"Areej je bila potpuno šokirana. Nije mogla da prestane da razmišlja o tome zašto je njen muž, pored svih žena u Saudijskoj Arabiji, oženio kućnu pomoćnicu iz inostranstva. Pitala se da li je u njoj samoj neki problem, ili problem ima njen muž?"

Slično iskustvo: Samira Abdulmohsin, saudijska domaćica, ima slično iskustvo. Dva meseca nakon što joj je kućna pomoćnica došla u kuću, otkrila je vezu između nje i svog supruga, koja se završila brakom.

Tražila sam sreću van braka, umesto u sebi: Ispovest Marine koja je prevarila muža!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs