Redak oblik karcinoma

Ima samo 8 godina, a boluje od raka dojke: Jeziva priča neustrašive devojčice! (FOTO, VIDEO)

U ovim godinama, deca obično i nisu svesna opasnosti stanja u kom se nalaze, ali mala Krisi pokazuje neverovatnu hrabrost za svoj uzrast
Vaše dete & vi
08:14h Autor:
Ima samo 8 godina, a boluje od raka dojke: Jeziva priča neustrašive devojčice! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / Nicolas Jones

Krisi Tarner, osmogodišnja devojčica iz Jute u Americi najmlađi je pacijent na svetu koji se trenutno bori sa rakom dojke!

Naime, pre mesec dana su lekari sirotom detetu dijagnostikovali redak oblik karcinoma, kada je preplašena devojčica rekla majci da joj je nešto čudno izašlo na grudima.

"Bila je nedelja popodne, kada je Krisi došla i rekla mi: Mama, imam nešto ovde, tu je već neko vreme, plašim se. Bila sam u šoku. Odmah sutradan smo je odveli kod lekara, a 9. novembra dobili smo užasnu dijagnozu. Nijedno dete ne bi trebalo da prolazi kroz ovako nešto", ispričala je očajna Krisina majka Anet za ABC News.

Rak jajnika ubije 450 žena godišnje u Srbiji: Ne ignorišite ovih 10 simptoma!

Foto: Youtube printscreen / Nicolas Jones
Foto: Youtube printscreen / Nicolas Jones

Lekari su ubeđeni da je karcinom kod Krisi posledica genetske predispozicije, budući da je sama Anet imala rak grlića materice, a njen suprug, Krisin otac, rak limfnih žlezda. Ali, jedino nejasno jeste zašto ju je bolest napala u 8. godini života.

"Svim srcem i mislima verujem da će se moja ćerka oporaviti", priznaje Anet.

U ovim godinama, deca obično i nisu svesna opasnosti stanja u kom se nalaze, ali mala Krisi pokazuje neverovatnu hrabrost za svoj uzrast.

Izbacite sve otrove iz tela za 3 dana: Metod koji sprečava rak, izbacuje masnoće i višak vode!

Foto: Youtube printscreen / Nicolas Jones
Foto: Youtube printscreen / Nicolas Jones

"Nekako sam se plašila i da saznam šta je to što mi je izašlo. Ali, mislim da ću biti dobro", rekla je neustrašiva devojčica.

Iako je u pitanju veoma retko stanje, lekari dečje bolnice u kojoj se Krisi nalazi veruju da će se devojčica izlečiti, jer je rak otkriven na vreme.

"Ovaj oblik kancera je redak, ali može da se leči. Krisi će nakon hemioterapije morati na mastektomiju, kako bismo uklonili preostalo tkivo dojki. tako ćemo učiniti sve da joj se rak ne vrati", objasnio je doktor Brajan Bačer, koji leči malenu Krisi.

Slavni naučnik otkriva najmoćniji prirodni lek: Četiri kašike dnevno pomažu lečenje raka! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs