Dirljivi gest

Stranac čekao da dečak zaspi u vozu: Njegovoj majci ostavio poruku koju ona nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

Nekoliko stanica pre njene, čovek koji je sedeo pored njih je ustao i krenuo da izađe, ali joj je pre toga dao nešto

Porodica 16.12.2017. - 12:50h Autor: virealno.com
Foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

Odgajanje malog deteta je teško. Temperament, plač, vriska, pa čak i prepiranje, sve je deo igre. Najgore je kada se napad besa desi u javnosti – dete koje vrišti je nešto što niko ne želi.

 

Jedna mlada mama iz Engleske, Sami Velč, shvatila je da je najbolji način da izbegne dramu i frustracije u kojima su deca jako dobra, da okupira pažnju svog sina.

 

Dok je bila u vozu sa svojim trogodišnjim sinom Rajlanom i strancem u redu pored nje, dala je sve od sebe da okupira pažnju svog sina. Nije želela da Rajlan pravi probleme tokom vožnje u vozu punom odraslih koji jedva čekaju da dođu kući.

 

Deci su neophodni uzori, a ne kritičari: Odgajajte ih ljubavlju, a ne strahom!

foto: Printscreen Youtube / Good Morning Britain

Igrala je igrice sa svojim sinom, pitala ga o njegovom danu i čak mu tiho objašnjavala kako su maniri važni na javnim mestima kao što je voz.

Rajlan se sve više opuštao i umesto da bude "naporno" dete u vozu, bio je primer savršenog dečaka. Nekoliko stanica pre njene, čovek koji je sedeo pored njih je ustao i krenuo da izađe, ali joj je pre toga dao nešto što je izgledalo kao 5 funti umotanih u papir.

 

Pročitala je poruku: "Popij piće na moj račun, ti treba da budeš uzor svojoj generaciji, pristojna si i učiš sina dobrim manirima."

 

Kao da to nije bilo dovoljno, napisao je još nešto sa druge strane:

 

"P.s. Ja imam ćerku tvojih godina, neko je isto to jednom radio sa njom. Nadam se da će i ona biti dobra majka kao ti kada bude imala decu."

 

To je bio najveći kompliment koji je neko mogao dati Sami. Dala je sve od sebe za odgoj svog sina i bilo je divno da je to neko prepoznao. Sami je počela da plače. Bila je inspirisana njegovom porukom i bilo joj je žao što je otišao a da mu se nije zahvalila.

 

Nakon što je sve objavila na Fejsbuku, saznala je da je čovek Ken Sonders (50) i kao što je i pisalo, otac je ćerki njenih godina.

 

Srećom, Ken je video njenu objavu u novinama i pitao ih da ga spoje ponovno sa njom.

 

Prvi put ugledali svoju usvojenu bebu: Ovaj trenutak nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

Napisao je: "Jednostavno ne mogu da verujem. Tamo je bila ova velika priča. Bilo je nestvarno i poslao sam poruku mojoj ćerki Romani da je upozorim da sam opet uradio nešto "sramotno"."

 

Sami, Rajlan i Ken su se konačno sreli ponovo i imala je priliku da mu se zahvali. Sami je objasnila Kenu da su njegove reči i novac više od lepog gesta i one su joj potvrdile ono što joj je trebalo:

 

"Sve vreme sam mislila da ne radim stvari kako treba sa Rajlanom – sve vreme. Brinula sam se – da li sam prestroga prema njemu? Da li sam preblaga prema njemu? Toliko sam se trudila da shvatim to. Zato mi je toliko značilo kada mi je neko rekao da to dobro radim."

 

Da vam dete odraste u srećnog čoveka: 6 saveta koje svaki roditelj treba da prihvati!

 

Ken je dokazao da i najmanje delo može uticati na nekoga. Saznajte više o ovom gestu u videu ispod:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...