Osećajte se dobro ponovo

Očistite dom od negativne energije: Potrebna vam je samo čaša vode!

Srećom, postoji jednostavan trik koji će oterati lošu "vibraciju" i učiniti da se u vlastitom domu opet osećate dobro

Enterijer
Autor:
Očistite dom od negativne energije: Potrebna vam je samo čaša vode!
Foto: Shutterstock

Dom treba biti utočište, oaza u kojoj se osećamo sigurno i u kojoj provodimo najljepše trenutke. No uživanje, odmor, pa i kvalitet života može nam pokvariti negativna energija nakupljena u naša četiri zida. Srećom, postoji jednostavan trik koji će oterati lošu "vibraciju" i učiniti da se u vlastitom domu opet osećate dobro.

Životni prostor je mesto na kom se susreću razne energije – naša osećanja i misli emituju određenu energiju, ali i privlače neke druge energije. Članovi porodice, komšije i gosti u naš dom mogu uneti negativnu energiju koja može uticati na naše raspoloženje i dobrobit.

Nepoželjna energija takođe može biti rezultat negativnih osećanja, misli, događaja i stresa koje ste proživeli u svom domu. Vaš dom može se ponašati poput sunđera i upijati sve što se u njemu događa, a često se negativna energija akumulira u ćoškovima i skrivenim mestima. Veruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može uticati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima porodice i da može poremetiti životnu harmoniju. Posledica toga biće osećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, teškoće.

Očistite dom od zlih sila: Potrebno je samo da uradite ovo!

foto: Shutterstock

Zbog toga je važno na vreme primetiti da je vaš životni prostor natrpan negativnom energijom, a to možete učiniti pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska so i alkoholno sirće.

U prozirnu čašu sipajte morsku so u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog sirćeta te ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mesto i pustite da odstoji celo dan. Pripazite da niko ne pomera čašu dok je u sobi.

Nakon 24 sata proverite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije. U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja izlijte u WC šolju i pustite vodu kako bi negativna energija zauvek otišla iz vašeg doma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs