Šok života

Ultrazvuk bliznakinja izgledao sasvim obično: Zapanjile sve kada su se rodile! (VIDEO)

Mama nije mogla da veruje da smo toliko različite. Kada nas je babica videla, isto je ostala bez teksta, rekla je jedna od bliznakinja
Porodica 10.11.2016. - 11:44h Autor: Stil
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Lusi i Marija Ailmer su 19-godišnje bliznakinje iz Gločestera koje imaju različitu boju kože. Lusi ima izrazito svetlu kožu i plavu kosu, dok je Marija tamna i ima kovrdžavu kosu. Razlog tome je što je njena majka tamnoputa poreklom sa Jamajke, a otac Vins je bele puti.

 

Razlika između njih dve gotovo je neverovatna. Iako vam na prvi pogled zvuči neverovatno, one su zaista upečatljive bliznakinje. Devojke su rođene sa različitom bojom kože upravo zbog svog mešovitog porekla. Iako to nije čest slučaj u svetu, ipak se dešava.

 

Lekari nisu znali da li će preživeti: Ruke malenih bliznakinja zapanjile svet! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Devojke su rođene u januaru 1997. godine, a njihova majka bila je zapanjena kada je prvi put videla bliznakinje. Plavokosa Lusi, koja živi sa svojom porodicom u Gločesteru, rekla je da je to bio veliki šok za njenu mamu:

 

"Nije mogla da veruje da smo toliko različite. Kada nas je babica videla, isto je ostala bez teksta".

 

Njihovi mama i tata razišli su se ubrzo nakon što su one rođene. Lusi i Marija imaju i stariju braću i sestre.

 

"Naša braća i sestre imaju kožu koja je između moje i Marijine, a nas dve smo bukvalno na suprotnim krajevima spektra", rekla je Lusi. "Ali moja baka ima engleski roze ten, baš kao i moj", dodala je ona.

 

Prevremeno rođena beba zagrlila bliznakinju na samrti: Ono što se desilo šokiralo je sve! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Niko nikada ne veruje da smo bliznakinje. Čak i kada smo se oblačile slično, mi još uvek ne izgledamo kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji su nas čak molili da im pokažemo krštenice", kroz osmeh je rekla Lusi.

 

Takođe, interesovanja bliznakinja različita su kao i izgled. Lusi proučava umetnost i dizajn na koledžu Gločester dok Marija studira pravo na Heltenham koledžu.

 

Otac ih zlostavljao, država zarađivala na njima: Mučan život prvih preživelih petorki! (FOTO, VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...