Problemi se samo gomilaju

Pokajao se što devojci nije dozvolio abortus: Mrzim da budem samohrani roditelj, izgoreo sam!

Nismo bili u ozbiljnoj vezi kad je zatrudnela. Htela je da pobaci, ali ja to nisam želeo. Nikada nije upoznala našeg sina. Nakon rođenja nije želela ni da ga vidi, prenosi njegove reči britanski Metro.
Porodica
08:38h Autor:
Pokajao se što devojci nije dozvolio abortus: Mrzim da budem samohrani roditelj, izgoreo sam!
Foto: Ilustracija / Profimedia

Anonimni korisnik društvene mreže odlučio je da progovori o problemima koji su ga zatekli kao samohranog oca. Njegova devojka želela je da abortira, ali on to nije mogao da dopusti.

"Nismo bili u ozbiljnoj vezi kad je zatrudnela. Htela je da pobaci, ali ja to nisam želeo. Nikada nije upoznala našeg sina. Nakon rođenja nije želela ni da ga vidi", prenosi njegove reči britanski Metro.

"Na sudu smo odlučili o starateljstvu, a meni je odobrena puna pravna briga za dete. Njeno ime je na izvodu iz matične knjige rođenih deteta, ali nema pravo posete ili donošenja odluka u vezi sa obrazovanjem ili lečenjem deteta. Nije ih želela, a svaki mesec plaća 125 odsto alimentacije koju je odredio sud.

Udovica zatrudnela nakon muževljeve smrti: Šokirala sve priznanjem ko je otac! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rekla mi je da joj ne smeta ako oženim osobu koja želi da usvoji naše dete. Do tada će mi ona pomagati i tako je i bilo otkako se naš sin rodio. Svoje dete odgajam sam, ima 18 meseci i nikada nije upoznalo majku, nemam čak ni njenu fotografiju. Mrzim da budem samohrani roditelj, "izgoreo" sam od toga. Iako volim svog sina, na neki način mu i zameram. Moja porodica pomaže mi većinu vremena. Nikada ne bih zanemario ili povredio sina, ali stalno sam iscrpljen.

Na sudu sam zatražio podeljeno starateljstvo, ali zbog toga što je majka želela abortus i zato što smo na sudu sklopili drugačiji dogovor, sudija to sada ne može da odobri. Majku nisam video više od godinu dana, poslednje što sam čuo je da ide na uklanjanje viška kože sa stomakai lasersko otklanjanje strija i da odlazi i u teretanu. Svojim prijateljima govori da je bila donatorka jajne ćelije, ali da nije majka", napisao je otac, pokušavajući da dobije savete od korisnika interneta.

Većina korisnika samohranom ocu je poručila da je nerazuman. Majka je pre porođaja rekla svoje uslove i da neće da prizna dete, a on je na te uslove pristao.

"Plaća alimentaciju, a kako si napisao, čini se da daje i više novca nego što bi trebalo", poručio je jedan od korisnika.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs