Iscrpljenost učinila svoje

Svaka mama će se pronaći: Molim vas, uhapsite me da se naspavam! (FOTO)

Ne, ne, sve je u redu, hvala vam, ali ako biste mogli da me uhapsite da bih samo malo odspavala u ćeliji, našalila se ova preumorna mama
Porodica
15:22h Autor:
Svaka mama će se pronaći: Molim vas, uhapsite me da se naspavam! (FOTO)
Foto: Instagram / Newmumstheword

Džuls Kofi je na Instagramu otvorila profil New Mums The Word, gde piše o svojim iskustvima tokom odrastanja njene jednogodišnje ćerke. Svoje pratioce je izvestila o još jednoj neprospavanoj noći, dok njenoj ćerki raste četvrti zubić.

"Ne bih se iznenadila da je neko od suseda sinoć prijavio neželjeni plač bebe policiji. 'Ne, ne, sve je u redu, hvala vam, ali ako biste mogli da me uhapsite da bih samo malo odspavala u ćeliji' ", našalila se ona.

Beba nije prestajala da plače: Ono što je nepoznata žena uradila šokiralo je sve! (FOTO)

A photo posted by Jules Coffey (@newmumstheword) on Sep 19, 2016 at 3:14pm PDT

Džuls kaže da njena ćerkica ne prestaje da plače, zbog čega je noćima budna, probala je na razne načine da je umiri, ali ništa ne pomaže. Njen post privukao je druge mame, koje dobro znaju kako je to kada mališanima rastu zubi. Ova mama kaže da je probala sve – pevala joj je, puštala crtane, izvodila u šetnju da traže ptičice, pa čak ju je u dva sata ujutro pustila da se igra sa psom.

"To su sve stvari koje inače ne radim, ali kada vaše dete nešto boli, pa ono nekontrolisano plače kao nikad pre, je*e vam se za sve", kaže Džuls. Istakla je da je za roditelje teško kada se dete nalazi u takvoj situaciji. Tada roditelji osećaju empatiju, tugu, frustraciju.

Majka koja je pljunula na današnji način vaspitanja dece: Ja sam tebe rodila, ne ti mene!

A photo posted by Jules Coffey (@newmumstheword) on Sep 12, 2016 at 5:15pm PDT

Prvo sam je tešila rečima da će svi biti u redu, a onda sam probala da budem i malo odresitija: "Prestani da se glupiraš, smiri se, mama ne može više da izdrži".

Svim ženama koje prolaze kroz ove trenutke krajnje iscrpljenosti i očaja, kada osećate kao da ćete da puknete, znajte da niste same", ohrabrila je ostale mame.

A photo posted by Jules Coffey (@newmumstheword) on Aug 30, 2016 at 6:22pm PDT

Očigledno je doprla do njih.

"Trebalo mi je da sada pročitam ovo! Hvala ti što si me podsetila da nisam sama", napisala je druga mama.

"Mislim da ne postoji mama na svetu koja se ne pronalazi u ovome, hvala ti što si to podelila s nama", dodala je još jedna.

Najvažnija lekcija za vaše dete: Status ove majke podelilo 700 hiljada ljudi! (FOTO)

A photo posted by Jules Coffey (@newmumstheword) on Aug 15, 2016 at 2:45am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs