Dirljiv postupak

Beba nije prestajala da plače: Ono što je nepoznata žena uradila šokiralo je sve! (FOTO)

Mama Rebeka Džarvison putovala je sa svojom bebom kako bi videla supruga vojnika
Vaše dete & vi
20:02h Autor:
Beba nije prestajala da plače: Ono što je nepoznata žena uradila šokiralo je sve! (FOTO)

Mlada mama Rebeka Džarvison putovala je sa svojom bebom kako bi videla supruga vojnika. Međutim, kako je prvi put putovala sa bebom koja je pritom stalno plakala, Rebeka je bila pod užasnim stresom. A onda se desilo nešto neverovatno.

Mama je bila užasno nervozna zbog leta sa ćerkicom Rajli. Kada je sela na svoje mesto pored jednog para, primetila je njihovo negodovanje zbog bebe koja je bila razdražljiva sve vreme. Rajli je nastavila da plače sve vreme, pa je zato Rebeka odlučila da se pomeri dalje od ovog para.

Bez njega bi umrla: Pas svaki dan spasava život devojčici! (VIDEO)

<\/div>

Sela je pored jedne žene koja ju je pitala da li može da proba da umiri bebu, na šta je Rebeka pristala. Čim je Nifeša Miler uzela u naručje malu Rajli desilo se čudo! Beba se momentalno umirila i zaspala i pre nego što je avion poleteo.

"Kada ju je Nifeša uzela, Rajli je pogledala kroz prozor i prestala da plače. Uveliko je spavala u njenom krilu kada smo poleteli i tako je provela ceo let", napisala je na Fejsbuku Rebeka. U svom statusu na ovoj društvenoj mreži Rebeka se zahvalila Nifeši za divan gest koji je i njoj samoj obezbedio malo mira.

"Krenule su mi suze radosnice kada sam videla njih dve", napisala je Rebeka, koja je ostala u kontaktu sa ovom nepoznatom saputnicom sa kojom planira da se uskoro ponovo vidi. Čini se da je ovaj let bio sudbinski za početak jednog divnog prijateljstva.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs