Žena i po

Mama ponosno pokazala kako izgleda stomak nakon porođaja: Oduševila žene širom sveta! (FOTO)

Ako vaše telo nakon porođaja više ne izgleda savršeno, budite ponosne. Obucite bikini, pozirajte kako najbolje znate i budite srećne što vaše dete misli da ste najlepša žena na svetu, izjavila je ponosna majka
Porodica
01:32h Autor:
Mama ponosno pokazala kako izgleda stomak nakon porođaja: Oduševila žene širom sveta! (FOTO)
Foto: Instagram / Dahs

Australijanka Hada Anklif oduvek je brinula o svom telu. Ali, nakon porođaja njen izgled se promenio, ali to je nije sprečilo da i dalje uživa u modnim igrama i zanimljivim fotografijama koje redovno objavljuje na Instagramu.

Naime, 21 godinu stara mama je odlučila da svetu pokaže kako izgleda njeno telo nakon porođaja i to bez cenzure i filtera, na šta je ponosna i smatra da bi sve žene trebalo isto da misle.

Ogovarali je zbog izgleda u bikiniju: Odgovor majke petoro dece oduševio internet! (FOTO)

A photo posted by Haddas Ancliffe (@dahs) on Nov 5, 2015 at 2:49pm PST

"Fotografije žena u bikiniju na Instagramu iskaču svaki dan. Zavodljive, golišave i provokativne slike koje plene pažnju, a zbog kojih se žene koje ne izgledaju tako osećaju loše. E, pa evo jedne malo drugačije provokacije koja govori - moj stomak je opušten i rastegnut, imam strije, ali još uvek sam atraktivna."

Žene oduševljene rezultatom već posle 7 dana: Domaća krema koja uništava celulit! (RECEPT)

A photo posted by Haddas Ancliffe (@dahs) on Oct 23, 2015 at 9:43pm PDT

Mlada mama je na svom profilu objavila niz fotografija u elegantnom bikiniju ili dnevnom stajlingu na kojima je u prvom planu njen stomak prošaran strijama i realna slika tela nakon porođaja sa svim svojim manama.

"Ako vaše telo nakon porođaja više ne izgleda savršeno, budite ponosne. Obucite bikini, pozirajte kako najbolje znate i budite srećne što vaše dete misli da ste najlepša žena na svetu", izjavila je ponosna majka i dodala da će i dalje da uživa u fotografisanju i poziranju, bez obzira na promene na njenom telu.

Protiv celulita, strija, akni: Sve čudesne moći zelene gline! (RECEPT)

A photo posted by Haddas Ancliffe (@dahs) on Dec 14, 2015 at 4:34pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs