Mama oduševila svet

Pelene za odrasle, nesavladive emocije: Telo žene 24 sata nakon porođaja! (FOTO)

Iskrene misli ove mame dirnule su na stotine hiljada ljudi, pa se fotografija brzinom svetlosti proširila po društvenim mrežama
Trudnoća
19:22h Autor:
Pelene za odrasle, nesavladive emocije: Telo žene 24 sata nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Facebook / Sakura Bloom

Kada žena na svet donese bebu, u njoj se javljaju različita osećanja. Euforija zbog prvog susreta sa detetom, prvi poljubac... To je ono što je zajedničko svim ženama.

Ali, u poslednje vreme, sve više majki brine kako će izgledati nakon porođaja. To je uzelo toliko maha da se čini da to postaje najvažnija stvar i da se žene trude da što pre sa svog tela izbrišu svaki trag trudnoće.

U inat njima, novopečena mama Erika Endruz objavila je svoju fotografiju, na kojoj pozira sa novorođenom bebom, svega 24 sata nakon porođaja.

Ona ima 35 godina, šestoro dece i savršeno telo: Ovo je njena tajna! (FOTO)

Mama iz Ohaja drži dete u marami okačenoj oko vrata, nosi bolnički veš i potpuno iskreno govori o svim osećanjima koja su je preplavila nakon rađanja:

"Ovako žena izgleda 24 sata nakon porođaja. Beba u marami. Koža na koži. Pelene za odrasle. I ružičasti sjaj. Telo mi je iscrpljeno kao da sam trčala maraton, a srce mi je širom otvoreno od juče. Rađanje vas otvara kao što zemljotres otvara zemlju, a ja sam još u intimnom, krhkom bolu od tog otvaranja. Osećam se ranjivo. Emotivno. Drugačije. Osećam se kao na talasastoj površini uzburkanog okeana, koji me baca napred i nazad, od sreće, preko zahvalnosti do melanholije i tuge. Pre 23 sata imala sam život u sebi, a pre 24 sata sam ga pustila da krene kroz mene i dođe u moje spremne ruke. Praznina utrobe donosi težak osećaj udarca u stvarnost, ali tada se pojavi novi maleni život, tražeći dojku i ponovno se osećam ispunjeno. Još sam u procesu ove prekrasne promene kroz koju je prošla cela moja porodica i osećam toliko strahopoštovanje prema snazi ljudskog bića, žena, majki. Ovo vreme ne može se uporediti ni sa čim drugim", napisala je Erika.

Iskrene misli ove mame dirnule su na stotine hiljada ljudi, pa se fotografija brzinom svetlosti proširila po društvenim mrežama. Za sada je podeljena više od 43 hiljade puta, a lajkovalo ju je skoro 163 hiljade ljudi, većinom žena, koje su podržale Eriku u pokazivanju istine o porođaju i izgledu nakon donošenja novog života na ovaj svet.

Na ovo vas niko neće upozoriti: Šokantne promene posle porođaja!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs