Pravi heroj

Nadljudska snaga devojke (19): Digla kamion sa oca da ga spase! (FOTO, VIDEO)

Šarlot koja je visoka 160 cm i ima samo 54 kilograma čula je vrisak oca i bosonoga potrčala prema njemu
Porodica
03:04h Autor:
Nadljudska snaga devojke (19): Digla kamion sa oca da ga spase! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / USA TODAY

Šarlot Hefelmir trenutno je prava zvezda u svom gradiću u Virdžiniji, u SAD-u. I to sasvim zasluženo, s obzirom da je na najneverovatniji mogući način spasila svog oca. Erik, otac 19-godišnjakinje srednjoškolke, u garaži je popravljao kamionet tako da je ležao ispod njega. Nažalost, u jednom trenutku dizalica se izmakla i kamionet je pao na Erika, piše Mirror.

Šarlot koja je visoka 160 cm i ima samo 54 kilograma čula je vrisak oca i bosonoga potrčala prema njemu. Bez razmišljanja je pokušala da podigne kamionet od nekoliko tona i u tome je uspela već iz drugog pokušaja.

Majčina žrtva tera suze na oči: Dokaz da ljubav ne zna za granice! (VIDEO)

"Osetio sam prebacivanje težine i pomislio - skoro je uspela. Onda je probala drugi put i odjednom više nisam bio ispod kamioneta", prisetio se Erik neverovatnog poduhvata svoje ćerke.

Spasila porodicu od požara

Iako je njen otac sada bio na sigurnom, kuća i garaža nisu bili. Naime, u trenutku kada se izmakla dizalica, iz kamioneta je počelo da curi gorivo koje se odmah i zapalilo. Ali, Šarlot je ostala prisebna. Prvo je kamionet na tri točka odvezla što dalje od kuće, a ona se vratila i vodom polivala kuću i garažu sve do dolaska vatrogasaca.

Mlada otišla sa venčanja: Žrtvovala svoju sreću da spase umirućeg čoveka! (VIDEO)

U međuvremenu su kuću uspele da napuste njena baka i 3-godišnja sestričina. Za spašavanje očevog života Šarlot je dodeljena nagrada "Citizen Lifesaving", ali verujemo da je njoj najveća nagrada ipak to što je njen otac danas živ i zdrav čovek. Ona inače pohađa Američku vojnu akademiju, ali trenutno je uzela pauzu jer je usred spašavanja povredila leđa i lakše opekla stopala.

Nakon spavanja sa psom lutalicom u parku, našla mu dom: Nastavak priče koji će vas oduševiti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs