Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri: Ruke mu se tresle dok je čitao tajnu staru 50 godina, otkrio najveće blago

Ispostaviće se da je čuvenom glumcu iz kultne serije "Mućke" privatni život jednako turbulentan kao i na malim ekranima, šokantno otkriće ga je snašlo u poznim godinama

Porodica
Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri: Ruke mu se tresle dok je čitao tajnu staru 50 godina, otkrio najveće blago
Foto: Printscreen Youtube

Dejvid Džejson 84-godišnji legendarni britanski glumac koji je 2005. postao vitez, tj. dodeljena mu je titula Sir, a najpoznatiji je po ulozi Del Boja u kultnoj seriji "Mućke" u kojoj je glumio u razdoblju od 1981. do 2003. godine nedavno je otkrio kako ima ćerku od 53 godinei unuka od 11.

Sve se otkrilo nakon što je Džejson dobio pismo koje mu je, kako je rekao za Daili Mail, promenilo život. Pismo je stiglo od Abi, ćerke Dženifer Hil, glumice s kojom je Džejson bio u kratkoj vezi tokom 1970-ih, dok su radili u predstavi 'Under Milk Vood'.

Del Boj, Mućke, Dejvid Džejson
foto: Profimedia

„Da počnem od početka, točnije mog početka. Pitam se li ti je ikada prošlo kroz glavu, kao što je to bio slučaj s mamom i nedavno sa mnom, da bi ti mogao biti moj biološki otac“, napisala je Abi. Zamolila je Džejsona za test očinstva, napominjući kako ne traži novac, već samo želi saznati istinu o svom poreklu.

Džejson je bio zatečen pismom: "Otvorio sam ga u kuhinji, a ruke su mi se počele tresti. Pročitao sam ga više puta jer nisam mogao verovati što sam upravo saznao."

Nakon što je vest podelio sa svojom suprugom Gil, koja je takođe bila šokirana, odlučio je pristati na test očinstva. Rezultati su pokazali da je Abi zaista njegova cerkai. Prvi put su se sreli u jednom londonskom hotelu, a Džejson je priznao da je susret bio pun emocija.

„Teško je opisati kako je to upoznati nekoga ko ima skoro 50 godina, a vaš je, a da ga nikada niste sreli“, rekao je glumac koji ima i kći Sofi, a rekao je da mu je trebalo vremena da se navikne na novu situaciju.

„Sofi sam držao u rukama od njenog rođenja, a s Abi nikada nisam dobio tu priliku“, priznao je glumac.

Dejvid Džejson
foto: Kurir

Konačno okupljena porodica se nastavila redovno viđati. "Mi upoznajemo Abi, a ona nas upoznaje, treba vremena da se povežemo", iskreno je izjavio glumac.

Nažalost, Dženifer Hil, Abina majka, preminula je u leto 2023. godine, poznati glumac se nada da je Dženifer pronašla mir, znajući da je Abi napokon otkrila istinu o svojoj prošlosti.

Stil / večernji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs