Na TV-u otkrila da je polusestra slavnoj glumici, pa se izoperisala da bi ličile: Oduvek sam želela da budem kao ona

Nisam Lindzi Lohan, nemam nikakve fizičke sličnosti sa njom, ali...

Porodica
Na TV-u otkrila da je polusestra slavnoj glumici, pa se izoperisala da bi ličile: Oduvek sam želela da budem kao ona
Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Teško je setiti se koliko puta nas je šokirala Lindzi Lohan. Rana slava i njene tužne posledice učinile su da zvezda izbledi pred očima svojih obožavalaca. Ali ogromna snaga volje i želja da zaustavi samouništenje doveli su je do rehabilitacije, što joj je omogućilo da, kao i 2000-ih, ponovo zablista na crvenom tepihu, pozirajući najboljim fotografima u odeći vodećih dizajnera.

Ništa manju ulogu u njenom životu nisu imali ni Lohanovi voljeni. Lindzi je o svojoj porodici uvek pričala sa ljubavlju, jer je zahvaljujući njihovom razumevanju i brizi uspela da se probije na veliko platno i postane jedna od najprepoznatljivijih crvenokosih devojaka u Holivudu.

Lindsi Lohan
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Lindzi ima tri mlađa brata i sestre, ili je bar tako mislila do 2012. godine. Tada je izvesna 17-godišnja Ešli ušla u TV emisiju The Triša Godard Šou i rekla da je ona vanbračna ćerka Majkla Lohana, a Lindzi njena polusestra.

Devojka je otkrila da je 90-ih godina prošlog veka njena majka Kristi Horn neko vreme izlazila sa muškarcem, koji je tada bio oženjen. Na kraju, afera je dovela do njenog rođenja, a rezultati DNK testa objavljeni su uživo u eteru. Analiza je dokazala da je Majkl Lohan zaista biološki otac Ešli Horn.

„Naravno, nisam Lindzi Lohan, nemam nikakve fizičke sličnosti sa njom, ali volim stare filmove u kojima je glumila sa 15-18 godina, kada nije imala problema sa alkoholom i drogom. Tada je bila neuporediva, a ja sam oduvek želela da budem kao ona u tim godinama, ne radi se samo o crvenoj kosi i plavim očima" - rekla je ona tada.

Jedno vreme, Horn je čak pokušala da kopira izgled svoje slavne sestre. Farbala je kosu u jarko crveno, slično se šminkala i pokušala da prekopira Lindzinu frizuru, ali joj ništa od toga nije donelo zadovoljstvo.

Tada je odlučila da krene radikalnijim putem i okrenula se Frenklinu Rouzu, poznatom bostonskom hirurgu. Devojčici je korigovao jagodice, metodom lipofilinga ubrizgao mast u bradu, uradio rinoplastiku i blefaroplastiku kako bi devojčica više ličila na Lindzi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs