Glumica od ljubavnika dobila karticu sa milijardama: Nakon raskalašnog života, smirio je misteriozni tip iz Dubaija

Poput mnogih dečjih zvezda, Lindzi Lohan imala je turbulentan život, nakon knzumiranja alkohola i druge, krađa i svađa, zbog Saudijskog princa prešla je u islam, a sada je dobila dete sa njim

Celebrities
Glumica od ljubavnika dobila karticu sa milijardama: Nakon raskalašnog života, smirio je misteriozni tip iz Dubaija
Foto: wxd laj / Mavrixphoto / Profimedia

Lindzi Lohan postala je svetski poznata 1998. godine u svojoj prvoj ulozi kada je maestralno odigrala šarmantne bliznakinje Hali Parker i Eni Džejms u filmu "Zamka za roditelje".

2005. je prekinula saradnju sa Diznijem, a nakon toga je sve krenulo nizbrdo za nju, dospela je na naslovnice zbog raznih svojih ekscesa s drogama i alkoholom te boravka u zatvoru.

Ali, u zadnje vreme bivša dečija zvezda se sabrala. "Poslednjih nekoliko godina bilo je kao traganje za dušom", rekla je ona u jednom intervjuu. Uzela je vremena za sebe i imala svojevrsnu promenu okruživši se novim ljudima i mestima, a 2022. godine je dobila i prvo dete.

Ipak, njen ljubavni život je uvek bio interesantan medijima, a jedna priča posebno je zaintrigirala sve. Radi se o Saudijskom princu zbog kog je prešla u Islam.

Lindsi Lohan
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Princa Mohameda bin Salmana godinama prati jedan skandal. Naime, on je opsednut američkom glumicom Lindzi Lohan. Priča se da je princ godinama u bliskoj vezi sa Lindzi, dok je njen otac za američke medije naveo kako je njihova veza platonska.

Ipak, američki mediji godinama su dolazili do informacija o tome da bahati princ privatnim avionom dolazi po Lohan i obasipa je skupocenim poklonima, uključujući i kreditnu karticu umotanu u ukrasni papair.

S druge strane otac Lindzi Lohan sa ponosom je govorio o vezi njegove ćerke i saudijskog prestolonaslednika uveravajući Amerikance da su njih dvoje samo prijatelji, te da njegova ćerka ima bezbroj prijatelja u Saudijskoj Arabiji.

On je naveo da je "novinarima stalo do senzacije", dok njegova ćerka ulaže velike napore da pomogne izbeglicama u Siriji.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, navodno je uplovila u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Mohamed Bin Salman
foto: Profimedia

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta. Glumica je sve te navode negirala, kao i to da joj je princ dao kreditnu karticu.

Inače, Saudijski princ ima 38 godina i važi za jednog od najpoželjnijih prinčeva, a njegova životna priča je takođe zanimljiva.

Istina je da je Mohamed bin Salaman truli bogataš koji i ne trepne kada kupuje jahte vredne milijarde. A zašto i bi kada se njegovo bogatstvo procenjuje u trilionima?!

Od malih nogu Mohamed je bio zainteresovan za vladu, pratio je svog oca i ostao svestan svog imidža. Usput je naučio kako da komunicira sa velikim brojem uglednika i da izbegne indiskrecije. Pohađao je Univerzitet King Saud u Rijadu, Saudijska Arabija, gde je diplomirao pravo 2007. godine. Nakon toga je osnovao brojne firme i neprofitnu organizaciju namenjenu promovisanju preduzetništva u kraljevstvu. Godine 2009. postao je zvanični savetnik svog oca, koji je tada bio guverner Rijada. Kako je Salman rastao u rangu i uticaju, na kraju je postao prestolonaslednik 2012. godine, njegov sin od poverenja Muhamed je porastao sa njim.

Lindsi Lohan
foto: Honopix / Pacific coast news / Profimedia

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan, s druge strane, poznata je po burnom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio traga, jer izgleda starije nego što zaista jeste.

Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Lindzi iza sebe ima niz skandala, a mnoge vožnja u pijanom stanju najmanja su stavka na njenoj listi skandala.

Tu su i brojne optužbe za krađu. Naime, pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila,jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara. Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Lindsi Lohan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srećom, povlačenje u ilegalu bilo je ono što je glumici trebalo. Radila je na svom podkastu, vodi mirniji, uređeniji život, a sve se promenilo i kada je upoznala Bajdera Šemsa. Lindzi je obelodanila vezu sa njim 2020. godine kada je podelila fotografiju na kojoj poziraju zajedno sa njegovom sestrom Alijanom i prijateljima muzičarima.

Inače, o Lohanovoj vezi sa Bajderom ne zna se mnogo, kao ni o njemu samom. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju gde je Lindzi i živela neko vreme. Prošle godine su se venčali u tajnosti, što je otkrila kasnije na Instagramu.

"Ja sam najsrećnija žena na svetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vreme. Srećna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka žena bi trebala da se oseća ovako pored svog muža", napisala je tada, i jasno je da se njen život okrenuo za 180 stepeni, te da danas živi onako kako je oduvek maštala, a sada je njena porodica veća i za jednog člana što je nešto o čemu je oduvek maštala.

Stil / wanted.mondo.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs