Dok su svi na njenom venčanju klicali od sreće, ona je brisala suze: Od tog dana prestala je da se smeje

Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin u prvi mah je ličilo na bajku, ali pozadina je bila sasvim drugačija.

Celebrities
Dok su svi na njenom venčanju klicali od sreće, ona je brisala suze: Od tog dana prestala je da se smeje
Foto: Profimedia

Ona je zadivljujući bivši olimpijski plivač, a on je sin holivudske ikone Grejs Keli, rođene u kraljevskoj porodici - na papiru, brak Šarlin Vitstok i princa Alberta od Monaka bio je bajkovit.

Ali od njihovog detaljno razrađenog venčanja vrednog 53 miliona funti pre 12 godina – opisanog u to vreme kao "najveća žurka u zemlji u poslednjih 55 godina"– par je pratio skandal.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

I dok su se svi na njenom venčanju radovali, princeza Šarlin je samo plakala. Navodno, razlog zbog kojeg je preplakala na venčanju jeste saznanje da joj je Albert neveran. Od tog dana, na njenom licu nije se mogao videti osmeh.

Umesto da joj pruži život dostojan jedne princeze, Albert je svojoj izabranici priredio sve ono što od čega žene strahuju. Naime, neposredno pre venčanja, Nikol Kost (Albertova nekadašnja ljubavnica), obavestila je javnost da sa princom ima dvoje vanbračne dece, a onda je saga zvanično počela.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Šarlin je zbog ovog skandala htela da ostavi princa, dok se i danas priča o tome kako je nekoliko puta pokušala da pobegne, ali su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i tako je sprečili da ode. Naravno, njegovi portparoli su sve demantovali.

Zlatni kavez

Od tog trenutka princeza Šarlin je nastavila da živi u zlatnom kavezu iz kog nikada nije uspela da izađe. Umesto da je na svom venčanju bila nasmejana i srećna, princeza je većinu vremena provela u suzama, a iako je tvrdila kasnije da je razlog bio "uzbuđenje", njeno tužno, setno i zabrinuto lice odavalo je potpuno drugi utisak.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Možda bi sve bilo drugačije da je Šarlin uspela na samom početku da se otrgne i pobegne od princa, međutim, u život je stigla njena jedina svetla tačka - deca.

Godine 2014. Albert i Šarlin su dobili blizance Gabrijelu i Žaka, nakon čega je princeza svu svoju pažnju i ljubav usmerila na njih. Međutim, kada se s vremena na vreme pojave neke nove fotografije, njen izraz lica odaje dozu tuge o kojoj nikad nije imala prilike da javno govori.

1 / 6 Foto: Profimedia

Albert je demantovao sve navode o glasinama i pretio je medijima tužbama, iako je potvrdio da su na medenom mesecu odseli u različitim hotelima iz, kako je rekao "praktičnih razloga".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs