Važio je za najboljeg frajera, danas plaši ljude izgledom: Ranije su vređali njegovu ženu, a sada njega jer je zapušten

Pirs Brosnan je važio za najboljeg frajera. Sada je zapušten, pustio je sedu kosu i bradu, a obukao je kombinaciju nespojive odeće. U više slojeva izgleda kao socijalni slučaj

Celebrities
Autor:
Važio je za najboljeg frajera, danas plaši ljude izgledom: Ranije su vređali njegovu ženu, a sada njega jer je zapušten
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pirs Brosnan, jedan od najslavnijih holivudskih glumaca, bio je ikona stila i šarma. Viđen je na Hajd Park festivalu i tatolano drugačijem izdanju.

Njegov karakterističan izgled i elegancija učinili su ga miljenikom mnogih generacija. Međutim, u poslednje vreme, Brosnan je viđen u izdanju koje je daleko od njegovog nekadašnjeg besprekornog izgleda. Sedi pramenovi kose i neuredna brada, uz neusklađene slojeve odeće, odali su utisak zapuštenosti. Mnogi fanovi su bili zatečeni ovom promenom, pitajući se šta je dovelo do ovog transformacijskog izgleda.

Pogledajte u galeriji kako danas izgleda

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uprkos nedavnim spekulacijama o njegovom izgledu, Pirs Brosnan je još jednom dokazao zašto je jedan od najomiljenijih glumaca svih vremena. Na BST Hyde Park festivalu u Londonu, Brosnan je izgleda u potpunosti drugačije nego pre. Sa 71 godinom, njegova vitalnost i mladalački duh su očigledni, uprkos tome što je pustio sedu bradu i obukao se pomalo neugledno.

Pirs Brosnan, Kili Šej Smit
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

jegov osmeh i energija su bili zarazni, što je privuklo mnoge poglede i komplimente. Za mnoge dame, Brosnan je i dalje simbol muževnosti i privlačnosti, a njegova mladalačka kilaža i građa na festivalu je samo dodatno potvrdio tu reputaciju.

Pirs Brosnan
foto: Profimedia

Ranije je trpeo negativne komentare na račun izgleda svoje supruge. Međutim, bez obzira što njena kilaža nije idealna, ona je za njega idealna šena. Prelepa, šarmantna, harizmatična, njegova najdraža i voli je baš takvu kakva jeste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs