Kuća Siniše Mihajlovića na Sardiniji raspameti svakog prolaznika: Pogled s terase je nestvaran, a tek da vidite dvorište

Siniša Mihajlović je kroz impresivnu karijeru zarađivao mnogo, a najviše novca je uložio u prelepe nekretnine na Apeninskom poluostrvu

Enterijer
13:37h
Kuća Siniše Mihajlovića na Sardiniji raspameti svakog prolaznika: Pogled s terase je nestvaran, a tek da vidite dvorište
Foto: Printscreen Instagam - ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović, fudbalska legenda koja je ceo svet oduševljavala umećem na terenu, preprano nas je napustio posle nadljudske borbe sa leukemijom. I sebe je ostavio petoro naslednika i predivnu suprugu koja je bila do poslednjeg daha uz njega. Sa druge strane, zahvaljujući brilijantnim rezultatima i sjajnoj karijeri, Siniša je uspeo umnogome da obezbedi svoje najmilije, koji takođe vredno rade i trude se da nadograde sve ono što im je ostavio.

Naime, Mihajlović je najviše novca ulagao u nekretnine, te sada njegova porodica poseduje luksuzni stan u Rimu, ali i prelepu planinsku kuću u Abrucu. Međutim, omiljeno mesto za odmor bila mu je vila u Porto Červu na Sardiniji. Oaza mira skockana je tako da oduzma dah svakom ko u njoj boravi, te nje nezaobilazna destinacija tokom leta svoj Sinišinoj deci uz Arijanu.

Siniša Mihajlović
foto: Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

Ono što je posebno interesantvno jeste to što je čuveni Miha ovo velelepno zdanje nazvao vila "Srbija". Dobro se sećamo da je Siniša bio veliki patriota, pa je verovatno zbog toga odlučio da jedna nekretnina ponese ime koje mu je blisko srcu.

- Supruga Jelena i ja smo medeni mesec proveli u mestu Porto Červo na Sardiniji, u Sinišinoj vili “Srbija”. Nosimo divne utiske i upravo tamo su njegova deca odabrala ime za našu bebu - rekao je svojevremeno Dražen, Sinišin rođeni brat.

arijana mihajlovic, Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

U Sardiniju se Mihajlović zaljubio čim je kročio na to ostrvo, te kako je Italija postala njegov drugi dom zbog poslovnog angažmana, koristio je svaki slobodan trenutak da uživa u toj fantastičnoj pokrajini. Čim je stekao uslove, doneo je odluku da u Porto Červu napravi mali mediteranski raj za svoju porodicu.

Za uređivanje ovog raja na zemlji bila je zadužena supruga Arijana, poznata po svom istančanom ukusu, te je vrelo lako pretvorila parče zemlje na Sardiniji u omiljeno utočište svih članova uže i šire prodice.

Arhitekura zdanja prati ambijent. Kuća ima prostrano dvorište i bazen, veliku terasu sa kojih puca nestvaran pogled na okolinu, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog rastinja i ukrašeni kamenjem različitih oblika.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / virgimih

Na tremu vidimo drveni sto sa stolicama od kovanog gvožđa u retro stilu, a na travi bele ležaljke i grmove pune cveća. Sve je u dodiru sa prirodom i ništa ne remeti harmoniju.

Iz kuće se pruža pogled na čarobnu Smaragdnu obalu i još dalje, na tirkizne vode Tirenskog mora. Nije ni čudo što je Porto Červo poslednjih decenija jedno od omiljenih utočišta svetskog džet seta.

Siniša Mihajlović, Kuća Siniše Mihjalovića
foto: Printscreen Instagram / virgimih

Upravo ovih dana u čarobnom mestu na severoistoku Sardinije Arijana uživa sa svojom mlađom ćerkom Virdžinijom koja je u ponovo u drugom stanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs