"Moja mama je uradila DNK test za mog sina, a onda smo svi zanemeli od šoka" Ono što je snaja učinila niko nije očekivao

Ispovest muškarca čija majka je uradila dnk za njegovo dete prepuna je zanimljivih detalja.

Porodica
16:06h
"Moja mama je uradila DNK test za mog sina, a onda smo svi zanemeli od šoka" Ono što je snaja učinila niko nije očekivao
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedan čovek je nedavno otkrio da su njegovi roditelji pokušali da daju njegovom sinu DNK test, a da njegova žena nije znala. Na kraju je rekao svojoj ženi - a ona je sada ograničena koliko često njeni svekar i svekrva mogu da viđaju svoje unuke. Dok se muž brine da li je uradio pravu stvar ili ne, ljudi aplaudiraju njegovoj ženi što je postavila granice.

Čovek je objasnio da je belac, a žena mu je Azijatkinja i da njihov sin ima više majčinih gena. Iako je to sasvim normalno objašnjenje, njegova mama veruje da je žena umesto toga bila neverna. To ju je navelo da se uvuče u dečiju spavaću sobu dok je on spavao da uzme uzorak DNK. Iako ga je mama naterala da obeća da neće reći svojoj ženi, on je to ipak učinio. A sada je to izazvalo svađu u porodici.

Muškarac
foto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

"Moja majka je bila šokirana kada je ušla i šapnula mi da ni u kom slučaju ne smem da kažem svojoj ženi, koja je spavala u drugoj sobi. Rekao sam OK. Onda me je majka naterala da obećam, i obećao sam", napisao je on na Redditu.

"Kada se moja žena probudila, prvo što sam uradio je da sam joj rekao, jer nema šanse da dozvolim da tako nešto prođe. OMoji roditelji i sestre misle da nije trebalo da kažem ženi, a oni misle da je trebalo da ubedim ali ne znam da sam pogrešio.

"Ne želim DNK svog prokletog sina u nekoj bazi podataka koja će ga verovatno pogrešno povezati sa Zodijačkim ubicom ili tako nečim."

Nakon što je rekao svojoj ženi šta se dogodilo, ona je od tada rekla da želi da ograniči koliko često njegovi roditelji mogu da viđaju dečaka.

Zbog ovoga, porodica čoveka ga je naterala da se oseća krivim što je razgovarao sa svojom ženom, ali komentatori su brzo podržali njegovu odluku da joj to kaže. Mnogi su čak otišli ​​toliko daleko da kažu da ovim roditeljima treba u potpunosti zabraniti da viđaju svoje unuke. Komentatori su bili izuzetno strastveni u vezi sa ovom temom, pišući čoveku dugačke odgovore.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

DNKIspovest