Počela je vladavina najemotivnijeg znaka: Oni su najverniji prijatelji, one tople supruge, ali imaju jednu veliku manu

Od 21. juna do 22. jula Sunce je u sazveđžu Raka. Evo koje osobine ima ovaj horoskopski znak i s kim se najbolje slaže u ljubavi

Horoskop
21:04h Autor:
Počela je vladavina najemotivnijeg znaka: Oni su najverniji prijatelji, one tople supruge, ali imaju jednu veliku manu
Foto: Profimedia

Počela je vladavina Raka a Sunce će u ovom sazvežđu biti sve do 22. jula. Ovaj znak horoskopa duboko je intuitivan i sentimentalan znak. Ima veliku empatiju i vrlo je privržen i vezan za ljude koji su mu bliski. Ima ogromnu potrebu za ljubavlju i bliskošću.

Znak Raka pripada elementu Vode. Njega kroz život vode emocije i srce, usled čega mogu da imaju poteškoće da se uklope u ponekad surovi svet oko sebe. Zbog toga se desi da lutaju, idu u pogrešnom pravcu, ali samo dok ne nauče lekciju.

Lepa žena
foto: Shutterstock

Budući da su pod upravom Meseca, svaka mesečeva faza na njih utiče, produbljujući unutrašnje dileme i preispitivanja.

Rakovi rado pomažu drugima, trude se po svaku cenu da izbegnu sukob, naravno ako je to moguće. Kada su u miru sa svojim životnim izborima, srećni su i zadovoljni i ništa više im nije potrebno.

Najemotivnije supruge se rađaju u znaku Raka

Svako ko ima sreću da deli život sa ženom rođenom u znaku Raka, zna da se suočava sa izvanrednim spojem emotivnosti, brige i nesebične ljubavi. Rak je, bez sumnje, najemotivniji znak Zodijaka, i supruge rođene pod ovim znakom su istinske kraljice srca.

Kosa, Moda, Naočare, Lepa žena, Ljubavnica
foto: Shutterstock

Kada govorimo o suprugama rođenim u znaku Raka, prvo što primećujemo je njihova duboka emotivna inteligencija. One su uvek u skladu sa svojim osećanjima, kao i osećanjima drugih. Ovo ih čini izuzetno saosećajnim partnerima koji su uvek spremni da pruže utehu i podršku kada je najpotrebnije. Njihova sposobnost da osete i razumeju emocije svog partnera je zaista bez premca.

Rakovi su poznati po svojoj lojalnosti. Kada se zaljube, to je obično duboko i trajno. Njihova posvećenost je nepokolebljiva, i one će uvek biti tu, bez obzira na sve. Ova nepokolebljiva odanost čini ih neverovatno pouzdanim partnerima koji će uvek stajati uz svog supruga, bez obzira na izazove koji im se nađu na putu.

Najlepša osobina Raka

Jedna od najlepših osobina žene Raka je njena urođena briga i nežnost. Njihov dom je uvek ispunjen ljubavlju i toplinom, a njihova porodica je centar njihovog sveta. Ove žene su prirodne negovateljice, uvek spremne da pruže ruku pomoći i utehe svojim voljenima. Njihova kuća je utočište ljubavi, a oni koji imaju sreću da to iskuse znaju koliko je to vredno.

lepa žena, žena, srećna žena
foto: Shutterstock

S kim se najbolje slaže u ljubavi?

Pošto je u pitanju vodeni znak, Rak se najbolje slaže sa drugim vodenim znacima, a najviše sa Ribama. Takođe, može da ostvari kvalitetnu vezu sa Zemljanim znacima- naročito s Devicom, s kojom se savršeno dopunjuje i slaže, kao i sa Bikom s kojim deli istu energiju i ambiciju. Čak i Jarac dolazi u obzir, ali ključno je da se slože oko najvažnijeg pitanja, a to je stabilnost i porodica. Rak traži poverenje, nekog ko će ga iskreno voleti, ko će mu buti podrška i kome će porodica biti na prvom mestu. On ne traži glamurozna niti sjajna iznenađenja, više voli ušuškanu atmosferu kod kuće, romantičnu večeru ili neki drugi gest pažnje.

Znakovi s kojima se Rak najmanje slaže

To su Lav, Vodolija i Strelac. Ni sa Blizancima neće ići lako u ljubavi, jer su ova dva znaka na suprotnim stranama, imaju drugačija gledišta po mnogim životnim pitanjima.

žena, Lepa žena, Kovrdžava Kosa
foto: Shutterstock

Najveća mana Raka u horoskopu

Rakovi su poznati po svojoj emotivnoj dubini i saosećajnosti, ali njihova najveća mana često je njihova preosetljivost. Ovi nežni znakovi Zodijaka lako se uvrede i skloni su da dugo pamte i najmanje uvrede. Ukoliko im se obratite lošim glasom ili sa nedostatkom topline, čak i kada izgovarate obične reči poput "Dobro jutro", Rak će to doživeti kao ličnu uvredu.

Njihova ranjivost i sklonost da zameraju mogu učiniti komunikaciju sa njima izazovnom. Važno je pokazati im pažnju i ljubaznost, jer su vrlo osetljivi na ton i način na koji im se obraćate. Ako želite da zadržite dobar odnos sa Rakom, trudite se da budete blagi i nežni, jer će vam u suprotnom zamerenje i povlačenje biti neminovni.

Stil/Sensa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs