Veliki mesečni horoskop za jul: Stiže mesec velikih promene, dok će jedni izaći iz krize, drugi će napuniti džepove

Saznajte šta vas čeka u julu 2024. godine na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Horoskop
23:15h Autor:
Veliki mesečni horoskop za jul: Stiže mesec velikih promene, dok će jedni izaći iz krize, drugi će napuniti džepove
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mesečni horoskop za jul 2024. predviđa da će svi znaci Zodijaka uživati. Planeta Neptun počinje period prividnog retrogradnog kretanja 2. jula, što će imati snažan uticaj na sve. Inače, ta planeta vlada muzikom, umetnošću, plesom, fotografijom, vizijama, snovima, iluzijama i kolektivnim nesvesnim. Zapisujte svoje ideje i snove.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Ovan

Vaše šanse i mogućnosti se povećavaju. Imaćete lepe susrete i nova poznanstva, ali i velike ambicije. Otkrićete skrivene talente. Ako ste u vezi, vaš partner će se zapitati gde je njegovo mesto u vašem životu. Moraćete da uložite napore ili da se žrtvujete za ljubav. Sredinom meseca atmosfera će biti napeta. Na poslu će vam biti dosadno jer su vam misli fokusirane na nešto drugo. Žudite za odmorom. Neko će vam pomoći da zaradite više novca, predviđa mesečni horoskop za jul 2024.

Bik

Mesečni horoskop za jul 2024. predviđa da ćete imate kontrolu nad svim događajima. Dobro sarađujete s kolegama, a osećate se sjajno kada iznosite svoje ideje. Imate osećaj da vas drugi potpuno razumeju. Pokazujete se u najboljem svetlu i prihvatate promene. Volite da provodite vreme s partnerom, ali od sredine meseca on može da oseti potrebu da se osami. Odgovorite njegovoj želji. Ako ste slobodni, pjavljuje se neko poseban. Razmišljate o štednji jer volite sigurnost. Zdavlje će vam biti sasvim dobro.

Monika Beluči
foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Blizanci

Otkrivate najbolje od sebe. Imate nove mogućnosti, aktivni ste, privlačni i preduzimljivi, pa dobijate komplimente. Upoznajete ljude na vašoj talasnoj dužini. Bićete veoma šarmantni. U ljubavi, vaša moć zavođenja čini čuda. Zavodite koga hoćete. Upoznaćete i jednu posebnu osobu. Ako ste u vezi, doćićete do suštine sukoba i sumnji, kaže mesečni horoskop za jul 2024. Ovaj mesec bi mogao biti početak novog razvoja za vas. Vaše ideje mogu vas odvesti do posla koji želite. Dobićete novac koji će vam omogućiti da živite život bez stresa.

Rak

Osećate se kao da imate dovoljno vremena da usavršite svoje strategije. Dobra energija koja kruži oko vas potvrđuje ovaj osećaj i govori vam da je vreme da svoje projekte pretvorite u zlato. Neko će vam dati vetar u leđa da pokrenete posao. Vaš šarm i ljubaznost vam otvaraju vrata. Razmišljate o tome da promenite posao. Vi ste inspirativni i inovativni. Poslovni saradnici bi vam mogli pomoći, pa se usudite da ih pitate, kaže mesečni horoskop za jul 2024.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Lav

Mesečni horoskop za jul 2024. predviđa da se događaji okreću u vašu korist. Moći ćete da uživate u potpunosti. Vaše želje su moćne i ponekad nekontrolisane. Da biste dobili ono što želite, iskoristite svoju moć zavođenja, ali mudro. Ne ponašajte se dominantno prema partneru, jer bi vas to dovelo u komplikovanu situaciju. Kada želite da kontrolišete sve oko sebe, razočarenja su moguća. Vaša harizma vam otvara sva vrata. Zdravlje će vam biti stbilno ako spavate koliko treba.

Devica

Vaša dobra energija vas spasava od potencijalno štetnih planova. Mogli biste da se obogatite na svim nivoima. Ako se osećate beskorisno, razmislite jer imate izvanredne kvalitete. Vaši romantični odnosi su harmonični, omogućavaju vam da izražavate osećanja partneru kroz nežne gestove. U poslu, analizirajte svoje profesionalno ponašanje i slušajte savete mudrosti i poverenja, savetuje mesečni horoskop za jul 2024.

Kosa, Leto, Žena, Osmeh, Plaža, Lepa žena
foto: Thinkstock

Vaga

Energija u vama se budi da nastavite sa svojim aktivnostima i koristite svoje talente. Osećate se bolje i bolje vidite svet oko sebe. Stičete nova poznanstva, a vaš odnos sa voljenim osobama je bolji iz dana u dan. Izlasci i zabava ispunjavaće vaše slobodno vreme. U ljubavi pronalazite emotivni duh koji volite. Ako se razočarate u ljude, nemojte se obeshrabriti. Na poslu će ovaj mesec biti složen. Kritikovaće vas konzervativne kolege. Ali bićete borbeni. Ipak, krajem meseca sledi obrt.

Škorpija

Mesečni horoskop za jul 2024. predviđa da ćete zahvaljujući svojoj dragocenoj energiji prevazići sebe i pronać rešenja za svaki problem. Neko će poremetiti vaš način života. Izbegavajte događaje i ljude koji vam ne odgovaraju. Kada je reč o ljubavi, otkrićete najbolje u sebi i biti voljeni. Partner vas voli baš kakvi jeste. Ako ste sami, upoznaćete nekog specijalnog i započeti idiličnu ljubav. Na poslu težite ka ostvarenju profesionalnih ciljeva i oni će vam biti nadohvat ruke.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Strelac

Već neko vreme se osećate srećno, ali imate problema da to shvatite. Ovog meseca upoznaćete ljude koji mogu da ostvare vaše ideje, predviđa mesečni horoskop za jul 2024. Otkrijte svoj neiskorišćeni potencijal. Vodite računa o izgledu i bivate elegantniji. Ostavljate partnera i tražite dublju vezu. Na poslu vam mnogi izazovi mogu poljuljati samopouzdanje, ali saradnja s kolegama doneće vam uspeh. Kraj meseca vam donosi osmeh na lice. Imate bolove u leđima.

Jarac

Prema mesečnom horoskopu za jul 2024, fokusirani ste na svoje ciljeve s izuzetnom radnom snagom. Ne plaši vas težak rad, naprotiv - uživate u takvoj atmosferi. Uporni ste i izdržljivi, ne odugovlačite sa zadacima. Ne obraćate pažnju na one koji nemaju iste ciljeve. Družite se više s prijateljima i kolegama, budite šaljivi i stvarajte lepe trenutke za sebe. Kada je reč o ljubavi, iznenadite povremeno partnera. Imate problem s varenjem, posetite lekara.

Vodolija

Šanse i prilike biće vam ovog meseca nadohvat ruke, ali mogle bi se pojaviti komplikacije. Reagujte inteligentno čim primetite naznake problema i moći ćete da postignete čuda. Imaćete mnogo prilika da umirite strahove oko finansija. Budite autentični i fokusirajte se na svoje potencijale. U ljubavi pokažite najbolje od sebe. Partner možda neće uvek rzumeti promene vašeg raspoloženja, ali biće uz vas. Pozovite roditelje. Posetite doktora, savetuje mesečni horoskop za jul 2024.

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Ribe

Planete će vam pomoći da napredujete i postignete svoje ciljeve u julu. Prilike će se nizati, pa budite oprezni pri izboru. Ne dozvolite pritiscima da vas navedu na brzoplete odluke. Možda čak želite pauzu na poslu, ali morate da istrajete kako biste ostvarili uspeh. Vaši emotivni odnosi i ljubav treba da budu u skladu s vašim težnjama. Polovinom meseca mogli biste da upoznate nekoga posebnog. Mesečni horoskop za jul 2024. predviđa da biste mogli da stanete na ludi kamen. Proverite krvnu sliku.

Stil/Sensa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs