Najprezicniji i najdetaljniji letnji horoskop je upravo pred vama: Proverite šta vaš znak čeka tokom naredna 3 meseca

U velikom letnjem horoskopu pogledajte šta je to što su zvezde spremile za vaš znak Zodijaka.

Horoskop
21:50h
Najprezicniji i najdetaljniji letnji horoskop je upravo pred vama: Proverite šta vaš znak čeka tokom naredna 3 meseca
Foto: Shutterstock

Leto nam stiže za samo par dana, a mnogi znaci Zodijaka će uspeti da pronađu romansu, a za neke će to biti ona koja je za ceo život. Svaki horoskopski znak ove godine ima najsrećniji dan leta koji treba da iskoristi. I još jedna radosna vest, nema retrogradne Venere koja planira da izazove dramu. Stvari će biti bolje za sve.

Ovan

Ovog leta sudbina ima važne planove kada je ljubav u pitanju. Vaš sektor individualnosti je aktiviran. Južni čvor u Vagi se aktivira u vašem sektoru odnosa. Ova sezona će vas podstaći da sebe stavite u centar svog univerzuma. Vreme je da se Ovnovi usredsrede na negovanje svog odnosa sa samim sobom i da provedu kvalitetno vreme redefinišući svoj put. Ovnovima se smeši uspeh u svim poljima života.

Bik

Venera ulazi u Devicu 4. avgusta, tako da će ovo leto sigurno osvežiti vaš ljubavni život. Umesto da nasumično skačete iz veze u vezu, vaše romantične odluke treba da budu proračunate i metodične. Možda ćete privući pametnu, inteligentnu simpatiju. Osim ljubavi, Bikovi će uživati i u poslu. Stižu dobre poslovne ponude, tako da ovo leto neće biti u znaku odmora.

Blizanci

Sve u svemu, popularnost i sreća vas prate dok Jupiter ulazi u Blizance. Ovaj period počinje 25. maja i traje oko godinu dana. Sa početkom ovog tranzita koji počinje baš za leto, očekujte obilje društvenih prilika. Verovatno ćete sresti svoju idealnu simpatiju među zajedničkim prijateljima, u grupi ili klubu, ili u vašem lokalnom okruženju i zajednici. Nema potrebe da se ustručavate da razgovarate o tome sa drugima. Vaš aktivan um, će vas uvesti u redove uspešnih ljudi, zato iskoristite sve što vam se bude nudilo. Rezultat neće izostati.

Rak

Mnogobrojne aktivnost će se desiti u naredna dva meseca. Vaš sektor novca će biti u centru pažnje od 22. juna i 21. jula. Osim posla tokom leta ćete uživati i u ljubavi, Vremenska linija između je prepuna emotivnih tema; vaš ljubavni život će biti pun intimnosti. Konkretno, stabilnost, praktičnost i sigurnost postaju vaš jezik ljubavi. Ovo leto će biti prekretnica u vašem životu, dobićete ponude koje treba da iskoristite, jer će doneti blagostanje u narednim godinama.

Lav

Ovo leto je puno strastvenih uzbuđenja za sve Lavove. 11. jula romantična Venera ulazi u vaš znak, koji traje do 4. avgusta. Uvodeći talase vatrene želje, vaš ljubavni život će biti na vrhuncu. Vaš ljubavni život će sigurno biti pun smelih prikaza naklonosti. Zaljubljivanje ne može biti suptilno čak i ako je pokušalo kada je Venera u Lavu. Što se posla tiče Lavovi će biti uspešni, ali neće biti vremena za odmor. Non stop ćete ići tamo ovamo, ali će se na kraju sav trud i te kako isplatiti.

Devica

Ovo leto je puno formiranja ljubavnih veza zasnovanih na principima zajedničkih pogleda i perspektiva. 4. avgusta ljubavnica Venera ulazi u vaš znak. Ovaj intelektualno stimulativni tranzit obezbeđuje leto inteligentne ljubavi. Zaljubljivanje se formira što više upoznajete nečiji um. Ipak, važno je da zadržite prisebnost, jer ako izgubite kompas to vas može koštati posla i novca. Mogući su problemi sa saradnicima, zato ništa ne prepuštajte uspehu. Tek na jesen ćete moći da odmorite i uživate.

Vaga

Ovog leta univerzum radi u vašu korist. Umesto da se odlučite za površne odnose težite dubokoj intimnosti. Severni čvor Ovna sudbine, koji puni vaš međuljudski sektor, otvara vaš svet. Ovo je vreme da iz korena promenite svoj život i da se prepustite uživanju u poslu za koji ste se opredelili. Stižu vam lepe vesti iz inostanstva, a mogući su i veliki novčani dobici.

Škorpija

Saturn, planeta zrelosti, ovog leta postaje retrogradna. Počevši od 29. juna, ovaj tranzit utiče na vaš ljubavni sektor. Prošla ljubavna veza može se ponovo pojaviti. I dok na ljubavnom planu neće cvetati ruže posao će ići uzlaznom putanjom.Vlasnici malih biznisa će imati uspehe, dok se oni zaposleni u javnom sektoru mogu naći na velikoj životnoj prekretnici.

Strelac

Jupiter u Blizancima puni vaš sektor odnosa ekspanzijom, srećom i filozofskim rastom. Planiranje uzbudljivog putovanja je u redu. Bilo da želite da istražite nova mesta u vašoj blizini ili daleko u inostranstvo sa ljubavnikom, vaše leto će sigurno biti prepuno uzbuđenja. Romantika je uzbudljiva, avanturistička i intelektualno osvežavajuća. Kada je posao u pitanju ovo je vreme da se igra na sigurno. Ne upuštajte se u rizične poslove, može vas koštati mnogo živaca i novca.

Jarac

Ovog leta u vašem znaku nije samo jedan već dva puna meseca. Dva puna meseca Jarca udarila su na noćno nebo 22. juna i 21. jula, podstičući vas da uravnotežite svoje lične i međuljudske potrebe. Vreme između ovog tranzita biće posvećeno navigaciji važnim emocionalnim spoznajama. Dok ulazite u puni krug, nalazite ravnotežu između posvećenosti sopstvenom životnom putu i ​​dobrog partnera. Ovo leto vas priprema za zrele, ozbiljne veze. Ljubavnik sa integritetom, klasom i namerom zagreva vašu sunčanu sezonu.

Vodolija

Ekspanzivni Jupiter u Blizancima blagotvorno prolazi kroz vaš romantični sektor ovog leta, Vodoliju. Sigurno vas čeka obilje naklonosti. To za čim tragaš - Traga za tobom. Zaljubljivanje je obostrano, veze napreduju, a privlačnost je velika. U vazduhu je osećaj lakoće, protoka i hirovitosti. Dok doživljavate razigranost, kreativnost i zabavne avanture, vaše unutrašnje dete se ponovo oseća okrepljeno, zahvaljujući posebnoj osobi. Energija slobodoumlja preplavljuje vaš ljubavni život, lečeći vas bezbrižnim, jednostavnim zadovoljstvima u ljubavi.

Stil / Glossy

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs