Kalina se pre 20 godina udala za višestruko starijeg i tada nije bilo lepše Bugarke od nje: Danas misle da je muškarac

Bugarska princeza Kalina nekada je izgledala potpuno drugačije nego danas i bila je jedna od najlepših žena.

Celebrities
Kalina se pre 20 godina udala za višestruko starijeg i tada nije bilo lepše Bugarke od nje: Danas misle da je muškarac
Foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Princeza Kalina od Bugarske pojavila se pre mesec dana u javnosti i izazvala lavinu komentara na račun svog izgleda. Veliku pažnju privukla je mišićima i licem koje je gotovo neprepoznatljivo od estetskih operacija.

Kako je princeza rođena i odrasla u Španiji, tamošnje medije već je ranije zaintrigirala njena transformacija, a tim su povodom objavili i njenu fotografiju od pre 20-ak godina, na kojima izgleda potpuno drugačije.

Kalina od Bugarske
foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia / Profimedia

"Posvećena sam treniranju s tegovima i fizičkom zdravlju, ja sam sportistkinja", objasnila je princeza svoju drastičnu promenu izgleda.

Princezu su često prozivali i zbog njenog karakterističnog nosa, te su mnogi mislili da je njegov neobičan izgled zapravo posledica estetskih operacija. Međutim, reč je o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživela je lakšu povredu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tokom lečenja zuba došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se sprečilo širenje infekcije. To je u velikoj meri promenilo izgled njenog nosa.

1 / 7 Foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

U oktobru 2002. godine princeza se udala za španskog pomorskog navigatora Munjoza, koji je 14 godina stariji od nje. Pet godina kasnije dobili su sina Simeona, prvog člana bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj od 1937. godine. Maleni je dobila ime po svom ocu, kralju Simeonu II. Kalina je peto dete kralja i njegove žene Margarite.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs