ŠUŠKA SE DA JE IZDRŽAVA SAUDIJSKI PRINC - PSIHOPATA, DOK ONA LAŽE DA JE U BRAKU SA BANKAROM: Sada je pokazala ISTINU

Lindsi Lohan danas ima 36 godina i nikad nije izgledala srećnije i zadovoljnije, kao kada se pojavila na Nedelji mode u Njujorku

Vip priča
12:35h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE IZDRŽAVA SAUDIJSKI PRINC - PSIHOPATA, DOK ONA LAŽE DA JE U BRAKU SA BANKAROM: Sada je pokazala ISTINU
Lindzi Lohan u Njujorku, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lindsi Lohan se nakon dugo vremena pojavila u janosti i to na Nedelji mode u Njujorku kako bi podržala svoju sestru Ali i brata Kodija koji su šetali pistom u ulozi veoma uspešnih manekena.

Lidsi je izgledala spektakularno u svilenoj odori koju je za nju dizajnirao Sirijano.

Glumica koja je upravo došla iz Dubaia, u kojem živi godinama sa mužem, u centar Njujorka donela je dah Istoka.

1 / 6 Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, ne možemo a da se ne setimo njenih burnih početaka i teške borbe sa drogom. Naime, Lindsi je bila jedna od najmlađih i najangažovanijih glumaca koja je na scenu stupila veoma rano. Novac koji je tada zarađivala omogućio joj je da ima sve, pa i ono što nije bilo dozvoljeno. Ubrzo je skliznula u poročan život okružena drogom i alkoholom. Svi se sećamo Lindzi skoro onesvešćenje dok izlazi u grad sa Paris Hilton i Britni Spirs.

Lindsi Lohan
foto: Honopix / Pacific coast news / Profimedia

A onda je nestala. Prestala su njen angažovanja na filmu i u pozorištu, a ona je sve dublje tonula. Jedno vreme se pričalo kako je izdržava princ Mohamed bin Salman koji je u svetu poznat kao veliki diktator i psihopata koji ubija sve svoje neistomišljenike.

princ Saudijske Arabije
foto: BANDAR AL-JALOUD / AFP / Profimedia

Šuškalo se kako je Lindsi zbog njega promenila veru, prešla na Islam, preselila se u Dubai. I taman kada su ove priče dosegle svoj vrhunac, Lindsi se javila sa vešću da se verila sa izvesnim Bajderom Šamasom, uspešnim bankarom.

Par je 2022. godine obajvio da su se venčali u tajnosti.

"Tako sam srećna zbog nje," rekla je Paris Hilton:"Pogledajte ja sam se udala, Britni je ponovo slobodna, a Lindsi je srećna - to je divno."

Nakon fotografija iz Njujorka, ko je god sumnjao u sreću Lindsi Lohan to više definitivno neće - jer glumica napokon izgleda kao da je stvarno našla "svoje mesto pod suncem."

Lindsi Lohan
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs