ZA PRINCA SAUDIJSKE ARABIJE KAŽU DA JE UBICA I PSIHOPATA: Ali truli bogataš je opsednut ovom GLUMICOM kojoj šalje NOVAC

Princ Mohamed bin Salaman je najtraženiji princ na svetu. Zbog nafte ili "crnog zlata" sa njim žele da sarađuju sve velesile, a spremni su da zanemare činjenicu da on na svojim rukama nosi krv neistomišljenika

Zanimljivosti
Autor:
ZA PRINCA SAUDIJSKE ARABIJE KAŽU DA JE UBICA I PSIHOPATA: Ali truli bogataš je opsednut ovom GLUMICOM kojoj šalje NOVAC
Princ Mohamed bin Salaman, Foto: BANDAR AL-JALOUD / AFP / Profimedia

Za princa Mohameda bin Salmana kažu da je najtraženiji čovek na svetu. Razlog je to što je on na čelu Saudijske Arabije bogate naftom. Ovo "crno zlato" omogućilo mu je da mnogi zažmure na navode da on na rukama nosi krv neistomišljenika.

Naime, pričalo se da je otrovao kralja, onog kojeg je potom nasledio njegov otac, mada ove tvrdnje nikad nisu dokazane. Pripisuje mu se i smrt novinara Kašogija iz Vašington posta, ali sve je obavijeno velom tajni.

Istina je da je Mohamed bin Salaman truli bogataš koji i ne trepne kada kupuje jahte vredne milijarde. A zašto i bi kada se njegovo bogatstvo procenjuje u trilionima?!

princ Saudijske Arabije
foto: BANDAR AL-JALOUD / AFP / Profimedia

Ako mu nešto zafali uvek može da se pozajmi iz porodične „kasice prasice“ koja je procenjena na neverovatnih 1.300.000.000.000! Sume koje su mnogima bizarne.

Ono što je još sigurno, a važi za ovog princa je da je strastveni navijač fudbala. Zbog toga je bio najsrećniji čovek u Kataru kada je Saudijska Arabija pobedila Argentinu.

princ Saudijske Arabije
foto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

Princa Mohameda bin Salmana godinama prati jedan skandal. Naime, on je opsednut američkom glumicom Lindsi Lohan.

Priča se da je princ godinama u bliskoj vezi sa Lindsi, dok je njen otac za američke medije naveo kako je njihova veza platonska.

Lindsi Lohan
foto: wxd laj / Mavrixphoto / Profimedia

Ipak, američki mediji godinama su dolazili do informacija o tome da bahati princ privatnim avionom dolazi po Lohan i obasipa ne skupocenim poklonima, uključujući i kreditnu karticu umotanu u ukrasni papair.

Otac Lindsi Lohan sa ponosom je govorio o vezi njegove ćerke i saudijskog prestolonaslednika uveravajući Amerikance da su njih dvoje samo prijatelji, te da njegova ćerka ima bezbroj prijatelja u Saudijskoj Arabiji.

On je naveo da je "novinarima stalo do senzacije", dok njegova ćerka ulaže velike napore da pomogne izbeglicama u Siriji.

Lindsi Lohan
foto: wxd laj / Mavrixphoto / Profimedia

Upitan da li strahuje što se njegova ćerka druži sa čovekom osumnjičenim za ubistva, on je rekao da ništa od toga nije dokazano.

"Moja ćerka kaže da je on dobra osoba i da se sa njim oseća sigurno," rekao je otac Lindsi Lohan.

Pre nekoliko godina se šuškalo kako je Lindsi Lohan prešla na islam, jer su je paparaci fotografisali sa maramom na glavi, ali glumica je sve te navode negirala, kao i to da joj je prin dao kreditnu karticu.

princ Saudijske Arabije
foto: Rungroj YONGRIT / AFP / Profimedia

Međutim princ Saudijske Arabije može da radi šta mu se prohte pa i da kupi jahtu vrednu 500 miliona dolara, kao i najskuplju sliku na svetu vrednu 400 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs