36 NAJZGODNIJIH MUŠKARACA HOLIVUDA BILO JE U VEZI SA NJOM, A ONA JE UHVAĆENA KAKO LJUBI ŽENU: Skandal je njeno drugo ime

Poznata glumica Lidzi Lohan je ostavila iza sebe sve probleme i planira povratak na velike ekrane.

Vip priča
Autor:
36 NAJZGODNIJIH MUŠKARACA HOLIVUDA BILO JE U VEZI SA NJOM, A ONA JE UHVAĆENA KAKO LJUBI ŽENU: Skandal je njeno drugo ime
Lindzi Lohan, Foto: Profimedia

Glumica Lindzi Lohan, karijeru je počela još kao dete. Vrtoglavi uspeh doneo joj je brojne uloge, ali i probleme sa alkoholom i narkoticima. Producenti i reditelji nisu želeli da sarađuju s njom, a paparaci su imali pune ruke posla slikajući je u provodu, dok se tetura pored podjednako pripitih prijatelja.

Lindzi je danas ponovo zaljubljena u Badera Šamasa, mladića za kojeg se udala i s kojim sada čeka bebu. Na svom Instagramu je objavila da je "Uzbuđena zbog dolaska novog člana porodice".

Međutim njen život je u prošlosti bio izrazito buran i turbulentan pa izdvajamo neke događaje koji su najviše obeležili karijeru ove glumice:

  • Njena lista osvajanja: Kao što je In Touch nedavno objavio, zvezda je sastavila listu od 36 muškaraca sa kojima je spavala u Holivudu tokom svojih partijanja sa prijateljima. Lista koju je Lohan napisala u januaru 2013. uključivala je pokojnog Hita Ledžera, Džejmsa Franka, Adama Levina, Zaka ​​Efrona, Džastina Timberlejka, Kolina Farela, Hoakina Feniksa, Vilmera Valderramu i zvezdu serije 50 nijansi sive Džejmi Dornan!
  • Nova zvezda, isto kao i stara zvezda: U prvoj epizodi njenog rijaliti šoua tvrdila je da počinje iznova. Međutim gledaoci su videli da je samo 34 dana nakon odvikavanja od alkohola, Lohan odjurila sa seta filma koji promoviše liniju donjeg veša. Na kraju se povukla iz produkcije.
  • Baron Hilton Beatdovn: Brat Paris Hilton, Baron, teško je pretučen u decembru 2013. na zabavi u vili u Majamiju. Baron je navodno tvrdio da je napad naručila Lohan, koja je pokrenula lanac događaja koji su doveli do toga da je Hiltona pretukao Rej LeMojn.
    Baron Hilton
    foto: Profimedia

  • Lohan je ostavljena: Kao što je RadarOnline.com ekskluzivno izvestio, Lohan je ostavio model Ralph Laurena Morgan O'Connor. Priznao je svoju ljubav prema bivšoj devojci, studentkinji u Majamiju Kjari Diđalorenco, tako što je istetovirao njeno ime na ruci.
  • Lohanin život je počeo da se raspliće oko 2006. godine, kada je, dok je snimala Džordžija Rule, hospitalizovana, za šta je njen menadžer okrivio „iscrpljenost“. Međutim, jedan studijski velikan objavio je pismo u kojem je naziva „neodgovornom i neprofesionalnom“ i dodaje: „Svesni smo da su vaši neprekidni izlasci i žurke tokom cele noći pravi razlog vaše takozvane 'iscrpljenosti'. Odbijamo da prihvatimo lažne izgovore za vaše ponašanje."
  • Prva rehabilitacija: Prijavila se na rehabilitaciju u januaru 2007, najavljujući novinarima da je „donela proaktivnu odluku da vodi računa o svom ličnom zdravlju“. U programu je provela 30 dana. Prethodno je njen menadžer izjavio da Lohan prisustvuje AA (anonimni alkoholičari) sastancima.
  • U maju 2007. uhapšena je pod optužbom da je vozila pod dejstvom alkohola kada je njen automobil udario u ivičnjak.
    Lindzi Lohan
    foto: Profimedia

  • Uhvaćena u najgorem stanju: 2007. godine, nakon što je Lohan slupala svoj auto i bila uhapšena, fotografi su uhvatili Lindzi kako se onesvestila u autu Samante Ronson posle zabave. Noseći sivu duksericu, otvorenih usta, Lohan je pokazala da je opet na lošem putu.

  • Druga rehabilitacija: Nakon hapšenja u maju 2007, ponovo se prijavila u centar za lečenje Promises na 45 dana. Dobrovoljno je dobila SCRAM narukvicu kako bi pratila njenu trezvenost.

  • Drugo hapšenje: U julu 2007, manje od dve nedelje nakon rehabilitacije, uhapšena je po drugi put pod optužbom za posedovanje kokaina, vožnju pod dejstvom alkohola i vožnju sa suspendovanom dozvolom. U avgustu 2007, Lohan se izjasnila krivom za prekršaje i osuđena je na program edukacije o alkoholu, rad u zajednici, jedan dan zatvora i stavljena na tri godine uslovno. Glumica je u novembru 2007. provela samo 84 minuta u zatvoru zbog prenatrpanosti.

  • Treća rehabilitacija: Lohan je imala svoj treći boravak na rehabilitaciji od avgusta do oktobra 2007. u Cirkue Lodge Treatment Centru u Sandensu.

  • Još pravne drame: Nakon što je otišla na filmski festival u Kanu da promoviše svoj film Inferno, preskočila je sastanak u maju 2010. Njena uslovna kazna je povučena i izdat je nalog za njeno hapšenje. Lohanin advokat je tvrdio da nije mogla da se vrati na vreme jer je „njen pasoš ukraden“. Poternica je ukinuta nakon što je položila kauciju. Sudija je kasnije utvrdio da je Lohan prekršila uslove uslovne kazne tako što je propustila nekoliko obaveznih časova i sastanaka. U julu 2010. osuđena je na 90 dana zatvora, nakon čega je usledilo 90 dana bolničke rehabilitacije. Lohan je odslužila samo 14 dana zatvorske kazne, zbog prenatrpanosti.

  • Četvrta rehabilitacija: njene pravne nevolje nastavljene su u septembru 2010. Njena uslovna kazna je povučena nakon što je pala na testu na drogu koji je otkrio kokain. Provela je manje od jednog dana u zatvoru, a zatim je ušla na rehabilitaciju u centar Beti Ford gde je ostala do početka januara 2011.

  • Optužba za krađu: U februaru 2011, Optužena je za krađu zlatne ogrlice od 2.500 dolara iz zlatarnice u Veneciji, Kalifornija. U aprilu je dobila 120 dana u okružnom zatvoru i 480 sati društveno korisnog rada nakon što je sudija odlučio da je prekršila uslovnu kaznu na 2007. Istovremeno, njena optužba za krađu ogrlice je preinačena na prekršaj. U maju 2011. Lohan je puštena iz zatvora zbog prenatrpanosti i kaznu je završila u kućnom pritvoru.

    Lindzi Lohan
    foto: AP

  • Kršenje uslovne kazne: U novembru 2011. je utvrđeno da je Lohan prekršila uslove uslovne kazne tako što nije izvršila traženi rad u zajednici. Osuđena je na dodatni rad u javnom interesu i 30 dana zatvora, od čega je odslužila manje od 5 sati zbog prenatrpanosti.

  • U septembru 2012, ponovo je uhapšena nakon što je navodno udarila čoveka svojim Poršeom ispred noćnog kluba u Njujorku, a zatim pobegla sa lica mesta. Optužbe su kasnije odbačene zbog nedovoljnih dokaza.

  • Lindzi i njena mama, Dina Lohan, imale su svoje uspone i padove, a u oktobru 2012. pozvana je policija jer su se njih dvoje navodno posvađale u Dininom domu na Long Ajlendu u Njujorku.

  • U novembru 2012, uhapšena je na Menhetnu nakon što je navodno pesnicom udarila ženu nakon svađe u noćnom klubu. Okružni tužilac Njujorka odlučio je da krivično ne goni.

  • Gej afera: 2008. godine, nakon meseci druženja, DJ Samanta Ronson i Lindzi priznale su da su u vezi. Ljubav nije dugo potrajala i imale su gorak raskid. Lindzi je na Tviteru optužila Samantu da je vara i koristi drogu. Samantina mama je kasnije Lindzi nazvala „psihotičnom“.

  • Ogroman gubitak težine 2005. podstakao je glasine o poremećaju u ishrani. U intervjuu Vaniti Fair 2006, časopis ju je citirao kako je rekla da se borila sa bulimijom. "Bila sam bolesna. Svi su se uplašili. I ja sam se uplašila“, rekla je Lohan. Međutim , Lohan je kasnije tvrdila da ju je ugledni nacionalni časopis pogrešno citirao i da nikada nije imala bulimiju.

    Lindzi Lohan
    foto: Profimedia

  • Šta je uradila svom licu? Izgleda nakaradno nakon što je očigledno promenila svoj izgled kroz plastičnu hirurgiju. Obrazi i usne deluju natečeno, a plastični hirurg dr Gart Fišer je rekao: „Izgleda kao da joj je u lice ubrizgana prevelika količina filera“, kaže on, dodajući: „Nisam obožavatelj“.

  • Pravni problemi i odlazak na rehabilitaciju nisu učinili nikakvu uslugu njenoj karijeri. Godine 2010. od nje je zatraženo da napusti svoju ulogu u filmu Druga strana, a izvori su rekli da reditelji filma nisu mislili da Lindzi može da se isplati. Otpuštena je i iz uloge Linde Lovelace u drugom filmu. Takođe je dobila loše kritike za svoj film iz 2012., Liz & Dik, i njen film Kanjoni u kojem je njen glavni glumac bio porno zvezda Džejms Din!

  • Pojavila u toplesu u izdanju Playboy-a iz januara 2012. na provokativnom fotografisanju koje je kanalisalo Merilin Monro. „Poznavanje sebe i svog tela je toliko važno jer vam daje samopouzdanje, a u životu je ženama potrebno samopouzdanje“, rekla je egzibicionistička zvezda u propratnom intervjuu za Plejboj.

  • Vlasnik solarijuma u ​​Las Vegasu tvrdio je da mu Lohan duguje preko 40.000 dolara za račune koje je skupila između 2007. i 2009. A 2011. Tanning Vegas je navodno tužio Lindzi za novac.

  • Nakon višestrukih kršenja uslovne kazne, suočila se sa 270 dana zatvora u 2011. Tokom narednih šest nedelja, Lohan je na vreme ispunila sve odluke sudije. Nastavila je da dobija sjajne izveštaje o uslovnoj kazni i u martu iste godine, sudija je okončao Lindzinu uslovnu kaznu. Ona je za Christian Post rekla „da, dobro sam, i sada sam čista i trezna“

  • Godine 2014. pojavila se u rijalitiju na mreži Oprah Netvork. Pratio je Lohanin proces oporavka i približio njenim fanovima život iza zavese ove posrnule glumice. Lindzi je 2019. imala rijaliti šou pod nazivom Lindsai Lohan’s Beach Club, koji ju je pratio na grčkom ostrvu Mikonos, gde je otvorila kuću na plaži. Uključuje restoran, butik i kozmetički spa centar. Nešto manje od godinu dana kasnije, njena emisija je otkazana, a njena kompanija zatvorena. Prostor na ostrvu je sada napušten bez traga i glasa od njenog imena ili prisustva.

  • Ovih dana je upravo završila snimanje novog filma za Netfliks za prazničnu sezonu pod nazivom Falling for Christmas. Ona je takođe trenutno u pretprodukciji za horor film Prokleta kao detektivka Meri Branigan, koja se utrkuje sa vremenom da bi spasila živote. Njujork post izveštava da je potpisala ugovor o više filmova sa Netfliks-om, a jedan izvršni direktor je izjavio: „Tako smo srećni zbog dosadašnje saradnje sa Lindzi i oduševljeni smo što možemo da nastavimo naše partnerstvo sa njom. Pazite ona se snažno vraća na popularnu uslugu striminga, ali možda bi bilo najbolje da sačekate recenzije pre nego što kažete da li je spremna za veliki ekran".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs