U avgustu prvi intervju nakon rehabilitacije

Dokumentarac o problematičnoj Lindsi Lohan na Oprinom kanalu

Ekskluzivni intervju sa Lindsi Lohan nakon devedesetodnevne rehabilitacije biće emitovan u avgustu u emisiji kod Opre Vinfri, a u pripremi je i dokumentarac od osam delova o životu ove američke glumice
Šuška se
05:46h
Dokumentarac o problematičnoj Lindsi Lohan na Oprinom kanalu
Foto: Beta

Portparol kanala OWN slavne Opre Vinfri (Oprah Winfrey) potvrdio je da će u avgustu biti emitovan ekskluzivni intervju Opre sa Lindsi Lohan (Lindsay Lohan). Reč je o prvom intervjuu za javnost nakon rehabilitacije od 90 dana. Portparol je dodao da će se na kanalu OWN takođe prikazivati dokumentarni serijal od 8 delova o životu problematične Lindsi tokom 2014. godine.

Da se podsetimo, Lindsi je na devedesetodnevnoj terapiji u rehabilitacionom centru u gradu gradu Malibu, u poznatoj klinici Cliffside Rehab. Lečenje od 90 dana joj je dodeljeno prema sudskoj odluci da joj je pomoć neophodna. Kao što je već poznato, Lindzi je prvo dovedena u klinički centar Betty Ford blizu Los Anđelesa kako bi izbegla zatvorsku kaznu zbog neoprezne vožnje i laganja policije kada je u Santa Moniki negirala da nije vozila automobil koji se sudario sa kamionom. Nakon 40 dana boravka u ovom kliničkom centru, premeštena je u grad Malibu u Cliffside Rehab centar, a razlog za premeštaj je to što je druga klinika bolje prilagođena za duži boravak. Problematičnoj Lindzi, prema rečima njenog oca, rehabilitacija baš prija i rezultati su vidljivi. Podsetimo se da je ovo glumici 6 put da se nalazi na rehabilitaciji u toku proteklih 6 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs