Klinika umesto zatvora

Lindzi Lohan ide u Malibu: Lečenje mi baš prija!

Američka glumica Lindzi Lohan nakon 40 dana boravka u Los Anđelesu prelazi u Malibu, gde će se lečiti od bolesti zavisnosti
Šuška se
20:20h
Lindzi Lohan ide u Malibu: Lečenje mi baš prija!

Američka glumica Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) nakon 40 dana boravka u jednom rehabilitacionom centru za lečenje od bolesti zavisnosti Betty Ford Treatment Center, prešla u drugi u gradu Malibu, poznati Cliffside Rehab. Razlog za premeštaj je to što je druga klinika bolje prilagođena za duži boravak, kao što je njen - 90 dana rehabilitacije prema sudskoj odluci da joj je pomoć neophodna. Kao što je već poznato, Lindzi je u klinički centar Betty Ford blizu Los Anđelesa dovedena kako bi izbegla zatvorsku kaznu zbog neoprezne vožnje i laganja policije kada je u Santa Moniki negirala da nije vozila automobil koji se sudario sa kamionom.

Problematičnoj Lindzi, prema rečima njenog oca, rehabilitacija baš prija i da su rezultati već vidljivi iako je tek na početku ovog 90-dnevnog procesa lečenja. Podsetimo se da je ovo glumici 6 put da se nalazi na rehabilitaciji u toku proteklih 6 godina.

Da posedovanje kokaina, vožnja u pijanom stanju i ludovanja po žurkama i te kako mogu da utiču na propast karijere, Lindzi je pravi primer. Međutim, ona je samo jedna od mnogih holivudskih ličnosti koje su imale problema sa zakonom i porocima. Ovde možete saznati koje su se to sve holivudske zvezde našle iza zatvorskih rešetaka zbog sličnih problema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs