Bes kulminirao

Prekinuo novinarku i napustio intervju: Kada se Robert De Niro naljuti!

Američki glumac Robert De Niro naglo je prekinuo intervju koji je davao Radio Tajmsu i izjurio iz studija, tvrdeći da su ga razbesnele "negativne insinuacije" novinarke Eme Broks
Šuška se
09:50h
Foto: Reuters

Američki glumac Robert De Niro naglo je prekinuo intervju koji je davao Radio Tajmsu i izjurio iz studija, tvrdeći da su ga razbesnele "negativne insinuacije" novinarke Eme Broks.

 

Kako prenosi londonski Gardian, legendarni glumac je došao na intervju u okviru promocije svog najnovijeg filma, komedije "The Intern" u kojoj mu repliku daje En Hatavej.

 

Novinarka je navela da joj je De Niro u jednom trenutku naredio da prekine snimanje, zatim je ustao sa stolice i istrčao iz studija "kao lud".

 

Glumac čuvene rečenice: "Jel se ti to meni obraćaš?" i "Razjarenog bika" demonstrirao je uživo kako to izgleda kada se De Niro naljuti. Po svemu sudeći razbesnela ga je konstatacija Broksove da su njujorški kvart Trajbeka, u kom se održava istoimeni filmski festival koji je osnovao 2002, danas zaposeli bankari, ali i pitanje kako mu uspeva da nakon svih ovih godina izbegne da glumi "po automatizmu".

 

Na pitanje začuđene novinarke: "Šta vam je zasmetalo? Deo o bankarima?", De Niro je odbrusio: "Ceo intervju. Negativne insinuacije".

 

Broks, koja je priznala da je i sama na kraju "izgubila kontrolu nad sobom", zaključila je da je De Nirova "neprijateljska" reakcija verovatno bila posledica njegovog umora i zasićenosti intervjuima.

 

Gledali su smrti u oči: Poznati koji su jedva spasili živu glavu

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...