Sve u ime slave

Kris Džener sa lažnom bebom Kim Kardašijan najavljuje svoj novi šou

Ova žena će preći bilo koju granicu za dobar rejting. Kako bi najavila svoj novi šou, Kris Džener, poznatija kao mama Kardašijan, iskoristila je sliku sa lažnom bebom svoje ćerke Kim
Celebrities
09:02h
Kris Džener sa lažnom bebom Kim Kardašijan najavljuje svoj novi šou

Saga o najpopularnijoj rijaliti porodici, bez pravog zanimanja, se nastavlja. Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Kanje Vest (Kanye West) odlučili su da se distanciraju od šoua Keeping up with the Kardashians i tako, zbog bebe, malo poštede svoju intimu prosipanja pred očima javnosti. Međutim, Kris Džener (Kris Jenner) njihov trenutak odmora i porodičnog mira vidi kao svoj momenat za probijanje rekorda gledanosti uz pomoć svoje nove unuke Nort (North).

Poznato je da je popularna mama Kardašijan mozak svih ideja oko nastanka i toka rijalitija o Kardašijanovima. Ona je zaslužna za praćenje svih detalja iz života porodice pokojnog advokata i biznismena, Roberta Kardašijana (Robert Kardashian), inače bivšeg muža Kris Džener i oca njene dece. Znajući da američka javnost isčekuje da po prvi put u medijima vidi bebu Nort, Kris se poslužila trikom kako bi namamila gledaoce na svoju novu emisiju - Kris Jenner's show. Mama Kardašijan je na Twitter-u ostavila poruku: "Nikada ne znate ko će svratiti u naš šou danas", i postavila sliku gde nasmejana drži bebu, za koju je kasnije priznala da je bila lažna.

Kris Džener, inače, snima novi talkshow, koji je krenuo sa emitovanjem 15. jula. Upravo zbog ovog novog medijskog poduhvata u režiji Dženerove, javnost je osuđivala Kris da tera ćerku Kim Kardašijan na kućni pritvor kako bi masu kraj malih ekrana držala što duže u neizvesnosti i imala tu čast da prva u svojoj emisiji javno pokaže svoju unuku.

"Ona nije zaključana u ormar", rekla je Kris, a zatim nastavila u svom stilu. S obzirom da su njene ćerke Kloi i Kurtni bile u publici da je podrže tokom snimanja svoje prve emisije, Dženerova je šaljivo doviknula ćerki Kris, koja ju je glasno bodrila: "Hvala Kloi, dobićeš povišicu zbog ovoga". Mada, nismo sigurni koliko je zasita bila u pitanju šala. Nakon porođaja Kim Kardašijan šuška se da Kim nije u dobrim odnosima sa mamom i da je hteli da se odseli zbog crnog kupatila, koje Kris obožava, jer se u njemu oseća kao nindža. Ipak, spekuliše se da su tamne pločice samo izgovor da se Kim skloni od medijskog cirkusa, koji Dženerova voli da pravi, i u novoj kući uživa u mirnijoj porodičnoj atmosferi sa Kanjeom i bebom Nort.

Da Kris planira da iscrpi sve informacije vezane za najpopularniju članicu porodice Kardašijan, videlo se u snimanju prve emisije gde je detaljno opisala kako su Kim Kardašijan odvezli do bolnice, bežeći od paparaca. Ukoro ćemo videti da li je Kris uspela u svojoj nameri da premijerno prikaže malu Nort u svom šou, baš kao i reakcije Kim i Kanjea na nov medijski linč, koji Kris sama režira i u kome se, očigledno, odlično zabavlja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs