Kris Džener ponovo zaljubljena?

Mama Kardašijan poručila Paf Didiju: Volim te i obožavam! (FOTO)

Dok američki mediji bruje o tajnoj romansi najbogatijeg svetskog repera i majke Kim Kardašijan, Kris ne prestaje da postavlja na Tviteru fotografije, gde blista od sreće u zagrljaju Paf Didija, pa mu je tako za rođendan poručila da je on za nju prava inspiracija
Celebrities
06:30h
Mama Kardašijan poručila Paf Didiju: Volim te i obožavam! (FOTO)
Foto: Tviter / Kris Jenner

"Srećan rođendan Didi!!! Hvala što si tako neverovatan prijatelj. Prava inspiracija... Ti si zaista jedinstven i neverovatan. Volim te i obožavam", napisala je mama Kardašijan na Tviteru.

Kris Džener (Kris Jenner) je ovim rečima čestitala rođendan Paf Didiju (Puff Daddy). Iako osnivačica klana Kardašijan pokušava da ubedi javnost da je njena rijaliti porodica već dugi niz godina u pravim prijateljskim odnosima sa slavnim reperom, fanovi i mediji su sve glasniji kako je Kris neverovatno zaljubljena u Didija.

Mogućnost da su već mesecima u tajnoj vezi ne isključuju ni obožavaoci mame Kardašijan, koji je prate na društvenim mrežama. Ispod fotografije, koju je Kris poslala Didiju za rođendan, stoje brojni komentari da su ovo dvoje slavnih Amerikanaca ljubavnici.

Da je još uvek zvanička supruga bivšeg olimpijskog šampiona Brusa Dženera (Bruce Jenner) opsednuta mlađim muškarcima potvrdile su škatljive informacije iz njenog privatnog života, koje je iznela njena rođena sestra. Tako je otkriveno da je pijana Kris često zavodila Lamara Odoma, supruga njene ćerke Kloi, baš kao i Skota Disika, dugogodišnjeg partnera njene najstarije ćerke Kurtni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs