Neverovatno

52 GODINE GLUMAC NIJE ZNAO DA IMA ĆERKU: Čak su glumili u istim filmovima, a onda su saznali ŠOKANTNU ISTINU

Nakon kratke romanse njene majke Dženifer Hil i ser Dejvida Džejsona 1970. rođena je Abi, ali ona je dugo bila uverena da joj je otac glumac Džefri Dejvion

Vip priča
08:42h Autor:
52 GODINE GLUMAC NIJE ZNAO DA IMA ĆERKU: Čak su glumili u istim filmovima, a onda su saznali ŠOKANTNU ISTINU
Džefri Dejvion i Abi Haris, Foto: Kurir

Kada mu je u februaru 2001. Gil Hinklif rodila devojčicu Sofi Mej, legendarni Del Boj je ponosno objavio da se konačno ostvario kao otac u svojoj 61. godini.

Doduše, nije žurio s venčanjem. S tadašnjom devojkom je razmenio zavete tek 2005, ali svi koji dolaze u njihov dom u mestu Elsbaro u Bakingemširu kažu da je ser Dejvid Džejson (83) od prvog dana posvećen partner i otac i da mu je porodica sve na svetu.

Del Boj, Mućke, Dejvid Džejson
foto: Profimedia

Ipak, Sofi Mej nije njegovo jedino dete. Zvanično je potvrđeno da popularni glumac ima još jednu ćerku, Abi Haris, koja će ove godine proslaviti 53. rođendan.

Na adresu slavnog glumca prošle godine stiglo je pismo žene koja ga je molila da urade DNK test jer sumnja da joj je on otac, iako u krštenici piše drugačije.

Poslala mu je i svoju sliku, a na njoj je video isto što i ona - imali su potpuno isti nos.

Del Boj se nije dvoumio ni trenutak, pristao je da se testira i - pronašao ćerku za koju nije znao da je ima čak 52 godine.

TAJNA VEZA

Abi Haris je začeta tokom kratke romanse između njene majke Dženifer Hil i zvezde "Mućki". Upoznali su se u londonskom Mej fer teatru, u kom su zajedno glumili. Pošto je zgodna Velšanka bila udata za Džefrija Dejviona, viđali su se u tajnosti.

Ser Dejvid Džejson je video malu Abi kad se rodila, kasnije su čak on, Dženifer Hil i njegova izgubljena ćerka zajedno glumili u jednom filmu 2008, ali pojma nisu imali da su u najbližem srodstvu.

Dejvid Džejson
foto: Printscreen Youtube / BBC

Majka, koja danas ima 87 godina i živi povučeno u Port Talbotu u Velsu, mislila je da je Dejvion otac, u to je bila uverena i Abi, ali, kako je vreme proticalo, a posebno kad je Dženiferin suprug umro, primetila je da ima sličnosti sa legendarnim glumcem.

Kada joj je majka otkrila da je zaista bila u vezi sa Džejsonom, stavljala je njegovu fotografiju uz svoju glavu, posmatrala odraz u ogledalu i došla do zaključka da liče. Nos - posebno!

SREĆA NA KVADRAT

Pet godina Abi se ustezala da pokrene priču o očinstvu. Gradila je sopstvenu karijeru na filmu i televiziji, kao menadžer oblikovala umetnički put Džeremiju Ajronsu, Mini Drajver, Harviju Kajtelu... Njeni klijenti su brojni dobitnici Oskara, Zlatnog globusa i nagrade Emi, ali i firme poput "Šanela", "Lankoma", "Audija", "Mercedesa", "Čivasa", "Huga Bosa"...

Dejvid Džejson
foto: Profimedia

Kada je konačno skupila hrabrost i obratila se Del Boju, otkrivena je istina. I bez testa mu je sve bilo odmah jasno, a analiza je samo potvrdila Abine sumnje. Danas ćerka i otac uživaju u druženju trudeći da nadoknade propušteno vreme.

Dejvidova supruga Gil i ćerka Sofi srećne su što im se porodica uvećala. Del Boj je posebno oduševljen svojom davno izgubljenom ćerkom. Žalio je što sa prvom suprugom Mifanvi Talog, sa kojom je bio u braku 18 godina, nije imao dece, ali sada ga je obasjala sreća na kvadrat jer je uz ćerku dobio i unuka Čarlija (10).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs