Svi smo ih gledali

Kasandra iz Mućki u novoj seriji: Ovako danas izgleda Rodnijeva žena! (VIDEO)

Danas je Kasandra daleko od Pekama, ali u sinoć emitovanoj seriji Istenders mnogi fanovi Mućki prepoznali su glumicu Gvinet Strong i oduševili se kada su je ponovo videli na malim ekranima
Star look
20:44h Autor:
Kasandra iz Mućki u novoj seriji: Ovako danas izgleda Rodnijeva žena! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / BBCWorldwide

Prošlo je 13 godina od poslednje epizode legendarne britanske humorističke serije "Mućke" (Only fools and horses), ali milioni obožavalaca i dalje gotovo svakodnevno upotrebljavaju prepoznatljive fraze braće Delboja i Rodnija Trotera.

Jedna od uloga koja je ostala upečatljiva je i simpatična Kasandra, supruga nespretnog Rodnija, koju je tumačila glumica Gvinet Strong. Danas je daleko od Pekama, ali u sinoć emitovanoj seriji "Istenders" (Eastenders) mnogi fanovi "Mućki" prepoznali su je i oduševili se kada su je ponovo videli na malim ekranima.

Poznate dame pre 10 godina i danas: Dobro ih pogledajte, one ne stare! (FOTO)

"To je Kasandra iz Mućki", oduševljeno je napisao na Tviteru jedan gledalac. "Gde je Rodni? Da li je kombi sa 3 točka ispred?" odgovorio mu je drugi korisnik ove društvene mreže.

"Lepo je videti Kasandru kako opet radi. Rodni će biti zadovoljan", našalio se neko.

Gvinet je stekla svetsku slavu zahvaljujući seriji "Mućke" u kojoj je glumila od 1989. do 2003. godine. Iako je glumila i u drugim poznatim britanskim serijama (poput Doctors, Casualty i Midsomer Murders), cela planeta ju je zapamtila kao suprugu večito baksuznog Rodnija.

Ukleta serija: Nesrećne sudbine glumaca Beverli Hilsa! (FOTO)

Pogledajte kako danas izgleda Gvinet:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs