Nekada je bio lepotan

Žario je i palio celim svetom: A onda je otišao na preko 300 operacija i unakazio se! (FOTO)

Nadam se da me ni Bog neće prepoznati kad napunim 80 i odem na nebo, rekao je Pit u intervjuu
Vip priča
12:46h Autor:
Foto: Profimedia

Pit Berns, engleski muzičar najpoznatiji kao osnivač benda "Dead or Alive", koji je 80-ih izbacio hit "You Spin Me Round", u intervjuu za emisiju "Celebrity Botched Up Bodies" otkrio je šokantne razmere plastičnih operacija kojima se podvrgnuo, piše Daily Mail.

 

Bila je prelepa, više je ne prepoznaju: Upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)

 

 

Sebe je uporedio s Frankenštajnovim čudovištem, a kako je otkrio, u želji za savršenim izgledom, pod nožem je završio više od 300 puta.

 

"Nadam se da me ni Bog neće prepoznati kad napunim 80 i odem na nebo", rekao je Pit u intervjuu. Njegova opsednutost promenom izgleda i brojnim operacijama počela je pre više od dve decenije.

 

"Jednostavno sam došao do zaključka da moram da izgledam dobro", zaključio je. S operacijama je započeo nakon što je slomio nos, pa je silom prilika završio u operacionoj sali.

 

Da li se sećate Donatele Versaće pre plastičnih operacija? Nekada je bila zgodna! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

"Kad sam se probudio, odmah sam znao da je nešto krenulo loše", prisetio se Pit. Nakon svega upustio se u potragu za savršenim nosem, pa je tako bio na desetak korektivnih tretmana, a to je uključivalo i ugradnju implantata u jagodice i povećanje usana.

 

"U koži su mi počele da mi se stvaraju rupe, a ako bih previše pritisnuo svoje lice, izlučivao bih žutu tečnost", ispričao je neke od strašnih detalja.

 

Bacio se na uklanjanje implantata, ali do tada su mu već stradali jetra i bubrezi. Posle svega, Pit je pao u duboku depresiju, lekovi koje je uzimao uticali su na njegovo zdravlje, pa je završio u bolnici.

 

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

"Razvili su mi se krvni ugrušci, dobio sam plućnu emboliju i crne mrlje po koži za koje sam mislio da su modrice. Ubrzo me moj vozač pronašao bez svesti", prisetio se Pit.

 

Deset dana se u bolnici borio za život i na kraju se od svega čudesno oporavio. Ali, za to vreme kao posledica svih plastičnih operacija izgubio je sve zube.

 

"Ljudi možda misle da sam užasno ružan, ali ja želim da zadržim ovaj izgled", zaključio je muzičar u intervjuu.

 

Unakazila se, a misli da je lepa: Sada joj se svi smeju! (FOTO)

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...