Šta uradi od sebe?

Bila je prelepa, više je ne prepoznaju: Upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)

Slavna glumica je u početku patila od anoreksije, a čim se izlečila, počeli su njeni drugi problemi - preterivanje sa plastičnim operacijama koje su je danas učinile neprepoznatljivom
Star look
13:02h Autor:
Bila je prelepa, više je ne prepoznaju: Upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osamdesetih godina je bila jedna od najlepših glumica. Druge žene su joj zavidele, a muškarci su se zaljubljivali u nju. Bez obzira na disleksiju i probleme s čitanjem, američka lepotica Lara Flin Bojl uspela je kao glumica i ostvarila popularnost u televizijskoj seriji iz devedesetih godina "Tvin Piksu" (Twin Peaks).

Ali, s popularnošću su došli i problemi, pa je svojevremeno vodila borbu sa samom sobom i svojom psihom. U početku je patila od anoreksije, a čim se izlečila, počeli su njeni drugi problemi - preterivanje sa plastičnim operacijama koje su je danas učinile neprepoznatljivom.

Bivša šampionka (31) neprepoznatljiva: Javnost zgrožena, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njeno lepo lice devedesetih godina je krasilo naslovnicu Rolling Stonea, promovišući seriju, ali od tadašnje lepote nije mnogo ostalo. Lara se potpuno predala operacijama, a sve iz straha da će mlađe i lepše glumice uzeti uloge koje je ona želela.

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zavela je brojne muškarce. Među njima je i Džek Nikolson – da je s njim, saznalo se kada su zajedno doživeli saobraćajnu nesreću, a u to vreme je bila u vezi s Dejvidom Spejdom.

Unakazila se, a misli da je lepa: Sada joj se svi smeju! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Već deset godina je u braku sa Donaldom Rejom Tomasom, trgovcem nekretninama. To joj je drugi brak. Pre nego što se skrasila s Donaldom, sredinom devedesetih je dve godine bila udata za Džona Patrika Dija III.

Sa 26 godina već imala 20 plastičnih operacija: Njen izgled šokira sve! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs