Strašna tragedija

Želela je veće grudi, a postala biljka: Estetski hirurg joj upropastio život! (FOTO)

Bila je normalna tinejžerka koja je bila nesigurna u svoj izgled i želela je da izgleda bolje, ali nije ni sanjala da će je ta operacija koštati tako mnogo
Lifestyle
20:52h Autor:
Želela je veće grudi, a postala biljka: Estetski hirurg joj upropastio život! (FOTO)
Foto: Profimedia

Estetska hirurgija se obavlja sa dobro obučenim i iskusnim medicinskim stručnjacima. Ali postoje klinike koje nemaju kvalifikovane lekare i spremni su da urade operaciju za mnogo manje pare. Ovo je samo jedan primer šta se može dogoditi nepažnjom.

Linda Perez bila je normalna tinejžerka koja je bila nesigurna u svoj izgled i želela je da izgleda bolje. Odlučila je da hirurškim putem poveća grudi. Ova 18-godišnjakinja uveliko ima sina i nije ni sanjala da će je ta operacija koštati tako mnogo.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Ona je izabrala "Coral Gables" kozmetički centar u Majamiju i otišla na operaciju 2013. godine, kada je imala 18 godina. Pre toga je već jednom išla na operaciju i povećala zadnjicu, tako da joj je ovo bila druga operacija.

Samo pet minuta nakon operacije, njeno srce je počelo da kuca sporije i krvni pritisak se spustio, sve dok nije pala u komu. Anesteziolog Mario Alberto Dijaz dao je sve od sebe da je povrati, ali nije uspeo i hitno ju je odvezao u bolnicu gde je ležala nedeljama. Zbog nedostatka kiseonika, mozak joj je bio vrlo oštećen. Nije mogla da hoda, ni da govori. Morala je da zavisi od drugih koji su je kupali, hranili, vodili u kupatilo i sve ostalo.

"Kažem majkama i ćerkama da razmisle dobro pre nego što se odluče za te klinike, jer se nikad ne zna kako će ispasti. Treba sebe da prihvate takve kakve su, prirodne", rekla je Marijela, Lindina majka.

Unakažene sestre: Smršale 133 kg, upropastio ih plastični hirurg! (FOTO)

Doktor koji je operisao Lindu bio je osuđeni zločinac koji je proveo 30 meseci u federalnom zatvoru zbog trgovine opijata. Lindin sin sada ima četiri godine i njeni roditelji su tražili na sudu zakonsko starateljstvo nad detetom.

Lindina majka kaže da njena ćerka više nije u stanju da brine o sebi i svom sinu. Troškovi njenog lečenja su strašno veliki i porodici nije izvodljivo da se stara o njoj. Lindina majka još kaže da im je očajnički potrebna pomoć. Navela je da je njena ćerka opet kao beba i da treba da uči ponovo kako da jede, drugi moraju da je nose u kupatilo i mora da nauči da hoda kao da je malo dete.

Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, doktor koji je kriv za Perezino stanje, podneo je žalbu jer je smatrao da je medicinska dokumentacija o njenom stanju sakrivena od njega pre operacije.

Doktor Džejkob Frejman kaže da su "zdravstveni problemi koje je imala Perezova slični onima koje je imala kada je rađala svoje dete".

"Kada se vratila iz bolnice, bila je kao biljka", kaže Perezina majka. Porodični advokat, Mark Ejglarš, rekao je da će saznati šta je pošlo naopako i kako je jedna 18-godišnjakinja nakon operacije ostala kao biljka.

Unakazila je zavisnost od silikona u zadnjici: Sada trpi neverovatan bol! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs