Upropastila se

Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)

Zbog silikona od 3.000 kubika, težine 13,5 kilograma koje je ugradila pre 20 godina, ovoj ženi je leva dojka počela da se ispumpava, ispuštajući otrovne materije u telo, dok je za desnu imala osećaj kao da je od kamena
Medicina
15:14h Autor:
Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Žena sa silikonima teškim 13,5 kilograma potražila je pomoć od mnogobrojnih estetskih hirurga, ali su joj svi rekli da je nemoguće odstraniti ogromne implante zbog mogućih zdravstvenih komplikacija. Međutim, u emisiji "Botched" Di Stajn je konačno našla doktora koji je bio spreman da rizikuje i da joj povrati normalan život.

Unakažena Di (53) je pre 20 godina ugradila silikonske implante koji su sada zastareli i toliko oštećeni da joj je leva dojka izgledala kao da je pukla i da se ispumpala. To nije bio samo estetski problem, već je Di pretila opasnost odumiranja tkiva, a bilo je i samo pitanje dana kada će da joj potpuno pocrni dojka zbog svih tih oštećenja, piše Daily Mail.

Ogromnim grudima razbija konzerve i lubenice: Nećete verovati svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Posetila sam mnoge hirurge koji su mi jednostavno rekli da ne mogu da me operišu", priča Di. Ona je otkrila da je oduvek želela da ima velike grudi, a ta želja joj se ostvarila kada je počela da radi kao plesačica u jednom klubu. Međutim, kada je primetila da žene sa većim grudima od nje više zarađuju, odlučila je da ugradi još veće silikone. Da bi u tome uspeli, hirurzi su prvo morali da joj razvuku tkivo, da bi u njene grudi uopšte stali silikoni od 3.000 kubika.

Poginula bih da nemam ovoliko velike grudi: Kako je Sara preživela udes! (VIDEO)

Njene ogromne grudi su je proslavile, zbog čega je Di proputovala ceo svet, a takođe je bila i na naslovnicama brojnih časopisa. Tadašnji doktor ju je uveravao da je sve u redu sa njenim zdravljem i da, kada bi doživela udes, njeni implanti ostali neoštećeni. Ali uprkos njegovom mišljenju, Diina leva dojka je počela da se ispumpava, ispuštajući otrovne materije u telo, dok je za desnu imala osećaj kao da je od kamena.

"Osećam se kao pokretna dojka, a to me ubija, jer znam da sam mnogo više od toga", izjavila je ona u emisiji "Botched". Takođe, Di je želela da se njen sin Antoni, koji je student medicine, ponosi njom.

"Suludo je i pomisliti da bi neki hirurg pristao da joj do ove mere uveća grudi. Ljudsko telo ne može da podnese ovoliko razvlačenje grudnog tkiva", rekao je doktor Teri Dubrou, koji je pristao da operiše Di i vrati joj normalan izgled i život.

Plastični hirurg je unakazio: Kao da joj je zombi grizao stomak! (FOTO, VIDEO)

"Spremna sam da rizikujem, jer se loše osećam i trpim užasne bolove", rekla je Di.

"Moram da je operišem. Ne mogu da je ostavim sa ovakvim grudima i opanošću da dobije rak dojke zbog infekcije. Neko mora da joj pomogne", izjavio je doktor Dubrou.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

U prvoj fazi on je samo uklonio implante, jer je tkivo toliko bilo istanjeno da u tom trenutku nije smeo ništa drugo da radi. U suprotnom bi Di otpale bradavice.

"Njen imuni sistem je bio maksimalno oslabljen jer se borio sa ogromnim pritiskom koji su implanti vršili na tkivo", objasnio je doktor. Takođe, u implantima se razvila gljivična "lopta", zbog koje je Di mogla ozbiljno da oboli, da joj je dospela u organizam. Pošto grudi nisu bile dovoljno prokrvljene, doktor Dubrou je znao da postoji mogućnost da će morati da odstrani obe dojke, ali se nadao da će tkivo ipak da podnese ovako zahtevan zahvat.

Bolje da ne skida naočare: Pogledajte šta je Donatela Versaće uradila od svog lica! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom druge operacije, doktor je Di ugradio manje implante (veličine D korpe) i uklonio je višak kože, što je bila najveća količina koju je sa neke pacijentkinje odstranio u dosadašnjoj karijeri.

Najveća briga tokom obe operacije bilo mu je održavanje bradavica i tkiva živima, objašnjavajući: "Ako pocrne i otpadnu, ja ću biti kriv za to".

Uprkos svemu, doktor Dubrou je uspeo da dramatično transformiše Diino telo.

"Potpuno je neverovatno šta je uradio za mene", izjavila je prezadovoljna Di.

Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs