Ekstremno

Ogromnim grudima razbija konzerve i lubenice: Nećete verovati svojim očima! (FOTO, VIDEO)

Striptizeti Basti Hart ogromne grudi su donele pravo bogatstvo, a njima radi neverovatne stvari
Lifestyle
21:02h Autor:
Ogromnim grudima razbija konzerve i lubenice: Nećete verovati svojim očima! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Basti Hart, striptizeta iz Bostona, lomi konzerve i lubenice kao od šale, i to svojim ogromnim grudima! Ovaj neobičan talenat prezentovala je nedavno plastičnim hirurzima u emisiji "Botched".

Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO)

Na ovom promo snimku, Basti je uspela, osim da spljeska konzervu, čak i da povredi ruku doktoru Teriju Dabrou koga je zamolila da je pridrži. Zatim je iz torbe izvadila lubenicu i pred zapanjenim hirurzima ju je smrskala pomoću samo nekoliko zamaha dojkom.

Začuđujuće, ali Suzan Sajks (kakvo je pravo ime striptizete) je prezadovoljna veličinom svojih grudi, a doktorima se obratila za pomoć jer želi da zategne stomak.

Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prvo što sam primetio na Suzan su njene ogromne grudi. I druga stvar koju sam primetio na njoj su njene ogromne grudi. Mislio sam da je došla kod nas da bismo ih smanjili", rekao je doktor Pol Nasif.

Međutim, Basti se nikada ne bi odlučila za tako nešto, jer su joj grudi donele pravo bogatstvo, piše britanski Mirror. Poseduje ostrvo sa velikom kućom na Mejnu, striptiz klub i vikendicu na planini.

Zahvaljujući svom izgledu pojavila se u filmu "Diktator" u kojem je tumačila ulogu lika koji koristi svoje grudi kao oružje. Takođe, 2008. godine je učestvovala u američkoj verziji popularnog šou programa "Ja imam talenat", ali na uznenađenje mnogih, nije prošla audiciju.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs