Poruke koje ćerka svake godine šalje pokojnom glumcu kidaju srce: On se za nju borio do kraja, a ona mu ovako vratila

Gde je danas i šta radi devojčica za koju je Pol Voker bio spreman na sve, njegova ćerka Medou Voker nije obrukala očevo ime

Porodica
Poruke koje ćerka svake godine šalje pokojnom glumcu kidaju srce: On se za nju borio do kraja, a ona mu ovako vratila
Foto: Profimedia

Medou Voker je imala jaku vezu sa svojim ocem, pokojnim glumcem Polom Vokerom. Koja i dan danas, više od 10 godina nakon njegove smrti, nije prekinuta.

Rođena u Los Anđelesu 4. novembra 1998. , Medou je odrasla na Havajima sa svojom mamom, viđajući se samo povremeno sa svojim tatom. Kasnije se vratila u L.A., gde su njeni roditelji delili starateljstvo nekoliko godina dok se nije preselila kod Pola trajno. Manje od godinu dana kasnije, on je poginuo je saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013.

„​​Srce mi je bilo očajno toliko godina zbog situacije sa mojom ćerkom. Ona živi na Havajima, ona je tamo, a ja sam ovde. Ipak moja ćerka sada živi sa mnom za stalno i ona je najbolji partner kojeg sam ikada imao “, rekao je glumac za Entertainment Veekli samo nekoliko meseci pre smrti. "To je tako ludo. Nikada u životu nisam imao ovako nešto."

Medou Voker
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U godinama nakon njegove smrti, Medou, koja sada ima 26 godina, postala je uspešan model i nastavlja da poštuje očevo nasleđe kroz svoj dobrotvorni rad. Takođe je ostala bliska sa njegovim "Fast & Furious" partnerima i čak je i sama postala deo te franšize.

„Mislim da je moja mama to najbolje rekla“, rekao je Pol 2009. „Ona je rekla: 'Male devojčice omekšavaju srca svojih očeva.' " Nakon što se Medou vratila u L.A. 2011. godine, Voker je medijima rekao za svoju tada dvanaestogodišnju ćerku: „Ona je malo više nalik svojoj majci, ali ona je i onakva kakav sam ja po prirodi." Dodao je: „Medou je više slobodna lutalica i ona ceni male stvari“.

Danas Medou se bavi manekenstvom, a svoju karijeru modela započela je 2017. godine, potpisavši za DNK Models. Pored toga što šeta pistom za dizajnere kao što su Proenza Schouler i Alekander McKueen, Medou je takođe lice Givenchi Beauti-ja.

Medou Voker
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U septembru 2015, Medou je podnela tužbu protiv proizvođača Porsche Carrera GT koji je vozio prijatelj njenog oca, Roger Rodas, kada su se njih dvojica sudarila i umrla na licu mesta. Prema tužbi, automobilu „nedostaju bezbednosne karakteristike... koje su mogle da spreče nesreću ili, u najmanju ruku, da omoguće Polu Vokeru da preživi nesreću“. Medou je postigla nagodbu sa Poršeom 2017. od 10,1 miliona dolara.

Medou je u septembru 2015. godine proslavila 42. rođendan njenog oca najavom pokretanja Fondacije Pola Vokera. Organizacija je „posvećena spontanim činovima dobre volje koji osnažuju mlade ljude i podržavaju sredinu u kojoj žive“. Fondacija takođe unapređuje njegovo nasleđe očuvanja okeana.

Pol Voker
foto: Profimedia

„Razmišljajući o svom ocu, shvatila sam da razmišljam o njegovim strastima“, napisala je Medou na Instagramu pored slatke fotografije nje i Pola. "Želeo sam da pokrenem ovu fondaciju jer želim da podelim taj deo njega sa svetom. Želim da podelim taj deo njega sa drugima."

Kroz fondaciju, Meadov je krenuo u brojne filantropske napore. U junu 2022. objavila je „PVF Do Good Scholarship“, koja će biti dodeljena zaslužnom studentu „koji je strastven u rešavanju kritičnih potreba svoje zajednice ili okruženja.⁣“

Medou Voker
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle burne romanse, Medou je rekla: „Da“, svom „anđelu“ Luisu Tornton-Alanu u oktobru 2021. tokom intimne ceremonije na plaži u Dominikanskoj Republici. Mlada je za svoj veliki dan nosila Haute Couture haljinu po meri, a do oltara je ispratio tatin bliski prijatelj i partner iz Fast & Furiousa, Vin Dizel.

Nakon dve godine braka, Meadov i Thornton-Allan su prekinuli svoju vezu.

Svake godine, Medou seća se svog pokojnog oca dirljivim odavanjem počasti na Instagramu kako bi proslavila njegov rođendan i obeležila godišnjicu njegove smrti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs