medou voker

ĆERKA (22) TRAGIČNO PREMINULOG GLUMCA ŠETALA PISTOM NA PARIŠKOJ NEDELJI MODE: Svi kažu da baš liči na njega! (FOTO)

Naslednica tragično stradalog glumca je još kao 18- godišnjakinja potpisala ugovor sa čuvenom modnom agencijom Women

Moda
Autor:
ĆERKA (22) TRAGIČNO PREMINULOG GLUMCA ŠETALA PISTOM NA PARIŠKOJ NEDELJI MODE: Svi kažu da baš liči na njega! (FOTO)
Foto: FONET

Medou Voker (22), ćerka pokojnog glumca Pola Vokera skrenula je pažnju javnosti na sebe, ostvarivši se u ulozi manekenke.

Da se na modnoj pisti odlično snalazi, govori i činjenica da je pre nekoliko dana nosila modele francuske modne kuće "Živenši" na nedelji mode u Parizu.

Svojom prvom saradnjom s čuvenom modnom kućom i uspehom koji je usledio, naslednica preminulog glumca pohvalila se svojim pratiocima na Instagramu.

Tako se mlada manekenka našla u drušstvu svojih iskusnijih koleginica, čuvene američke manekenke Bele Hadid i britanskog modela Džordan Dan, koje su takođe šetale pistom.

" Bravo. Svaka čast. Otac bi bio ponosan kada bi znao koliko lepa i uspešna žena si postala. Ovo je veliki korak - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Pol Voker sa ćerkom
foto: Profimedia

Čuveni glumac Pol Voker, zvezda filmske franšize "Paklene ulice

poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2013. godine u Kaliforniji kada je porše, kojim je upravljao njegov prijatelj, sleteo s puta, udario u stub i eksplodirao.

Dve godine kasnije, podigla je tužbu protiv nemačkog proizvođača sportskih automobila, okrivivši i za saobraćajnu nesreću i smrt svog oca. Naime, Meadou je tvrdila da je njen otac živ zapaljen. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas priklještio i slomio mu rebra i karlicu. "Porše" i ćerka slavnog glumca su se na kraju ipak nagodili, iako je nepoznanica kolika je odšteta u pitanju.

Medou je dobio iz veze sa Rebekom Soters.

Mnogi kažu kako liči na oca, kao i da ima njegove prepoznatljive "oči anđela".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs