Nisam mogla da rodim, kad sam usvojila dvoje, desile su mi se čudne stvari: Život mi je priredio neverovatan scenario

Kejti Pejdž oduvek je volela decu, a kako joj se nije dalo da dobije svoje, rešila je da usvoji, ali se nije nadala da će joj život prirediti neverovatan scenario.

Porodica
16:59h
Nisam mogla da rodim, kad sam usvojila dvoje, desile su mi se čudne stvari: Život mi je priredio neverovatan scenario
Foto: Printcreeen Instagram - woodandgraceblog

Kejti Pejdž je imala prilično neočekivano putovanje do roditeljstva, ali mama iz Kolorada ništa ne bi promenila. Naime, kako nije mogla da ima svoju biološku decu, prvo je počela da se bavi hraniteljstvom, a potom je usvojila troje mališana, sa željom da im pruži topao dom i puno ljubavi. Pored toga, brine i o dvoje naslednika njenog partnera Džoša, koje je dobio u prethodnoj vezi.

- Kao devojčica, oduvek sam želela da usvojim. Nikad nisam znala da će tako biti, ali nisam mogla bolje ni da zamislim. „To mi je promenilo život na bolje. Ljudi uvek misle: "Oh, šta si uradio za ovu decu je neverovatno." A ja kažem: "Ono što su oni uradili za mene je neverovatno" - rekla je Kejti u ispovesti za "People".

Danas su veoma srećna velika porodica, ali pre nekoliko godina suočili su se sa istinom koja ih je ostavila doslovno bez teksta.

- Nisam zamišljala da će se naša priča ikada završiti na ovaj način, ali zaokreti koje je napravila učinili su je zanimljivom i zabavnom. Da nisam usvojila decu, ne znam gde bih danas bila - priča ponosna mama,a a potom se osvrnula na neverovatan splet životnih okolnosti.

Naime, Pejdž je prvo usvojila 2017. dečaka po imenu Grejson, a 2018. i devojčicu Hanu, koja je imala svega godinu dana. Vremenom je primetila da njih dvoje veoma liče, ali šansa da imaju istu biološku majku bila je gotovo nemoguća. Međutim, nije odolela i uradila je DNK test. A onda stiglo veliko iznenađenje - tekst je bio pozitivan! Kasnije se ispostavilo da se žena koja ih je rodila lažno predtsvljala u sirotištu.

- Pošto su bili u srodstvu, ona je mogla da ostane u mojoj kući. Trebalo je da se pronađu, to je prilično jasno. Mislim da je Bog to nameravao od početka. Da nisu bili u srodstvu, Hana ne bi ostala sa našom porodicom - istakla je hraniteljica ,a priča o njoj postala je viralna 2019. godine.

Ako ste mislili da je ovde kraj ove filmske sudbine, i te kako ste se prevarili!

Nakon dve godina od usvajanja Hane, Kejti je saznala da imaju još jednog biološkog brata Džeksona.

- Čim sam ga uzela u ruke, bila sam presrećna. Rekla sam: 'Ovo je njihov brat, ovo je njegova porodica'", ispričala je Kejt i odmah pokrenula proces usvajanja.

Potom je do Pejdž došla informacija da je njihova biološka majka rodila još jednu devojčicu, koju je, kao i sve ostale, napustila. Kejt ju je odmah prihvatila u hraniteljsku porodicu, i žarko je želela da i nju zadrži, ali nije uspela.

Ali, da stvar bude još zanimljivija, najmlađa devojčica otišla je u porodicu koja je brinula o najstarijem bratu i sestri Kejtine dece - Tejloru i Idi Grejs, te dve mame postale nerzdvojne i vode računa da se mališani redovno viđaju.

Kejti se više ne bavi hraniteljstvom, već je potpuno posvećena odgajanju i vaspitavanju petoro dece, ali ne krije da i dalje priželjkuje biološko. Ali, ističe, i ako se to ne desi, ona je ponosna mama, nada se, budućih sjajnih ljudi.

- Svako dete zaslužuje siguran dom pun ljubavi, bilo da je to zauvek ili privremeno. Neki od nas imaju dovoljno sreće da to imaju preko bioloških roditelja, neki od nas nemaju, ali svako dete to zaslužuje... i tako je kul gledati ih kako ostaju zajedno, prelep je osećaj biti deo njihovog putovanja. To što sam postala njihova mama bila je moja najveća nagrada. To je nešto na šta treba da se osvrnem i da budem ponosan što su ovo deca koju sam odgajala. Oni su mali menjači sveta. Oni su tako jaki i tako otporni, uprkos svemu kroz šta su prošli - zaključila je Pejdž.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs