PRVI MUŽ JE TUKAO, 2. URADIO ŠOKANTNU STVAR DOK SE BORILA S LEUKEMIJOM: Dijana je ovako PROMENILA ŽIVOT i sve ODUŠEVILA

Priča žene koju je prvi muž zlostavljao, a drugi prevario kad je bila smrtno bolesna ostavlja bez daha! Prava je motivacija za sve žene koje prolaze trenutno kroz iste probleme...

Porodica
05:52h Autor:
PRVI MUŽ JE TUKAO, 2. URADIO ŠOKANTNU STVAR DOK SE BORILA S LEUKEMIJOM: Dijana je ovako PROMENILA ŽIVOT i sve ODUŠEVILA
Priča žene koju je prvi muž zlostavljao, a drugi prevario kad je bila smrtno bolesna, Foto: Printscreen Instagram - TV ŽIVA ISTINA#

Dijana Popović iz Doboja osetila je na svojoj koži scene koje retko možemo da zamislimo i u horor filmovima. Kada je pomislila da je kao učenica trećeg razreda pronašla ljubav svog života, nije ni slutila kakva je sudbina čeka. Četvrti razred je završila već u poodmakloj trudnoći sa prvim sinom Branislavom i jedva je čekala da stane na ludi kamen na svojim izabranikom, a onda se dan pred venčanje sve promenilo. Međutim, nadala je se da će se sve ipak promeniti...

Uoči dana za koji je mislila da će joj biti jedna od najlepših u životu dobila je prvi šamar od partnera uz neopisive uvrede. Kada je pomislila da se konačno rešila nasilnika, slučajno je upoznala svog drugog muža. Smatrala je u tom momentu da joj se sreća konačno osmehnula, ali se jezivi scenario nastavio. Obolela je od leukemije i dok se borila za život, novi suprug je našao drugu.

Dijana Popović
foto: Printscreen Instagram - TV ŽIVA ISTINA#

- Dan pre venčanja, šest meseci sam bila trudna, od svog supruga sam dobila šamar. Do tada smo se super slagali. Povod za šamar bio je alkohol i ljubomora. Sada kažu da je pio, ali u mom prisustvu nije. Venčanje se desilo uprkos svemu - kaže Dijana.

Fizičko i psihičko maltretiranje se nastavilo, a i nakon rastanka je nastavio da je uhodi.

- Tokom trudnoće rekao je da ću ja roditi invalida, a dete je hvala Bogu živo i zdravo. Omalovažavao me je, nisam smela ni između svog oca i strica sesti. Otišao je u Nemačku, bez para me je ostavio. Bila mi je svekrva tu, pomagala mi je... Kada smo se rastali, pratio me. Počela sam raditi, ali nisam smela otići na posao. Otac je morao da ide sa mnom. Obraćala sam se policiji, ali su mi tražili dokaze - kaže Dijana.

Dijana Popović
foto: Printscreen Instagram - TV ŽIVA ISTINA#

A onda je uspela da skupi hrabrost i da mu pripreti, jer više nije mogla da izdrži maltretiranje.

- Stala sam ispred njega, portiri su me čuvali, rekla sam mu da ako se još jednom to ponovi ili ću ubiti sebe ili njega. Više puta je završio na psihijatriji zbog alkohola, pa i u zatvoru - kaže Dijana.

Malo potom, uplovila je i u drugi brak. Međutim, ni ta ljubav nije se završila srećno.

- Desio se spontano. Bio je to brak za poželeti. Zajedno smo krivi, obolela sam od leukemije. Rodila sam dete i kada je sin napunio sedam meseci razbolela sam od leukemije i završila u bolnici. Samo malo posle muž je našao drugu. Volela bih da nije tako bilo, jer nije ni galamio na mene, nije me ni tukao... Moja bolest se nije odvijala kako treba, dobila sam i sepsu, imala operaciju glave, bila u komi, dobila i pogrešnu terapiju, Malo šanse su mi davali da preživim, 20 odsto i to su i znali da spuštaju. . Ali dao mi je Bog drugu šansu da odgajim decu - nastavlja priču ova borbena žena.

Dijana Popović
foto: Printscreen Instagram - TV ŽIVA ISTINA#

Međutim, naglašava da se danas oseća dobro, te da je srećna što je uz pomoć lokalnog sveštenika i Kola srpskih sestara uspela da izgradi dom za sinove i nju. Konačno je pronašla mir i najvažnija joj je stvar u životu da izvede decu na pravi put.

- Danas se osečam dobro, sve je iza mene, kuću sam napravila uz pomoć sveštenika i Kola srpskih sestara, položila vozačku, auto kupila, ali da se udajem neću. Nemam snage više da bilo kome verujem - rekla je Dijana za "TV Živa istina".

Izuzetno je vredna i uspeva da obezbedi dovoljne prihode, kako bi obezbedila sve neophodno svojim sinovima, ali i njeni roditelji joj bezuslovno pomažu kada god zatreba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs