ŽENA KOJA JE TRUDNA VEĆ 15 GODINA U KONTINUITETU: "Preko 18.000 evra sam dala samo na pelene" ali srećna sam i ispunjena

Mnogi ne bi želeli da se nađu u njenoj koži ali ona se odlično snalazi.

Porodica
16:42h Autor:
ŽENA KOJA JE TRUDNA VEĆ 15 GODINA U KONTINUITETU: "Preko 18.000 evra sam dala samo na pelene" ali srećna sam i ispunjena
Priča žene koja je trudna već 15 godina., Foto: printscreen/tiktok/ mommahona15

Mama Hona sa Tik Toka ima 15-oro dece, prvi put je zatrudnela 1993, a poslednji 2019. godine. Bila je trudna svake godine u ovom periodu, osim 2003. i 2017. Znači ukupno je bila trudna 15 godina u kontinuitetu.

Mnoge majke pažljivo planiraju razliku između trudnoća i dok za neke od njih ova priča predstavlja horor, drugima je vredna divljenja. Svakako mišljenja na ovu temu su podeljena.

Njen video snimak na Tik Toku je postao viralan i privukao pažnju mnogih koji su ostavljali svoje komentare ispod klipova: "Zvuči kao horor film." - napisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Ženo, ti si fantastična jer ja bih na tvom mestu poludela. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti."

Ono što je za mnoge bilo predmet interesovanja jesu troškovi u odgajanju ovoliko dece. Mama Hona redovno deli savete i smernice kako roditelji mogu da uštede i pametno koriste svoj budžet, a u jednom video snimku je podelila da je za pelene potrošila više od 18 600 evra, a kako je otkrila, tokom 15 godina promenila je svojoj deci više od 70.000 pelena.

Mnoge je iznenadila još jedna cifra koja je potrošena u ovoj velikoj porodici, a u pitanju toalet papir. Kada ide u kupovinu, mama Hona uzima 5 paketa toalet papira, što je ukupno 30 rolni. Kako je navela, ova zaliha im traje samo jedan mesec.

@mommahona15 30 minutes to make breakfast and lunch ? good thing I’m in my exercise clothes. #bigfamily #fyp #trending #food #schoollunch #breakfast #granola ♬ Me Gustas Tu Sped Up Version

U komentarima je konstantno pitaju od čega živi i kako majka uspeva da se bori sa svim tim troškovima. Mnogi navode kako oni to nikada ne bi mogli da priušte.

Ipak, ova mama ističe da uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočava u odgajanju 15-oro dece, ona je srećna i ispunjena. Sudeći po objavi iz jednog od poslednjih videa, ona će uskoro postati i baka, prenosi Novosti.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs