SIJENA MILER

NAJVEĆA LJUBAV JU JE PREVARILA SA DADILJOM, SADA ČEKA DETE SA 15 GODINA MLAĐIM: Da li je ovo OSVETA prelepe glumice?

Uoči početka Londonske nedelje mode koji traje od petka do utorka, u pozorištu Drury Lane održano je glamurozni događaj "Vogue World: London", koje je okupilo brojne modne stručnjake i zaljubljenike u modu, a među njima se našla i trudna Sijena Miler koja je šokirala svojim izdanjem.

Star look
Autor:
NAJVEĆA LJUBAV JU JE PREVARILA SA DADILJOM, SADA ČEKA DETE SA 15 GODINA MLAĐIM: Da li je ovo OSVETA prelepe glumice?
Sijena Miler, Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Događaj koji je pokrenula modna urednica američkog Voga Ana Vintur, opisuje se kao britanski odgovor na kultni Met Gala bal, a među poznatim damama našla se i modna ikona - Sijena Miler i to sa golim stomakom sa kojim je potvrdila da čeka svoje drugo dete.

Sijena Miler
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedno od najzapaženijih izdanja pokazala je upravo Sijena, koja očekuje svoje drugo dete. Prvo dete je dobila sa dečkom Tomom Sturidžom i to čerku Marlou, dok drugo čeka sa dečkom Olijem Grinom koji je od nje mlađi 15 godina. Odevena u kreaciju visoke mode italijanske kuće Skjapareli, Sijena je pokazala da uživa u drugoj trudnoći i možemo samo da kažemo - izgleda lepše nego ikada.

Glumica je otkrila svoj goli trudnički stomak u dvodelnom kostimu krem boje sačinjenom od predimenzioniranog krop topa s naborima, velikim rukavima i klasičnom kragnom, u stilu avangardne košulje. Dole je nosila izazito napumpanu suknju u obliku lopte, koja svojom bojom, materijalom i teksturom podseća na – šlag.

Sijena Miler
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stajling za događaj"Vogue World: London" Sijena Miler upotpunila je glamuroznim visećim minđušama, dok je dole nosila crne najlonke i potpuno prozirne salonke od PVC-a s visokom tankom potpeticom.K

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe Sijene?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs